08 februar 2016

Intet nyt fra syden

 

 

 

Det er ikke meget jeg kan skrive om, så jeg pipper bare lige lidt. Dagene tages som de kommer og kun med fokus på at restituere. Det tager sin tid. Forleden kunne jeg ikke klare een dag mere indenfor, så jeg benyttede mig af tørvejr og ingen vind, til at gå ud og begynde at få overblik over potter og planter.

 

2016-02-04 14.32.26

Både jeg og de to følgesvende nød at komme ud, men det gav kæmpe bagslag for mig, fordi jeg selvfølgelig liiiiige skulle..

 

.. grave to hortensiaer ned og flytte den kompost, som stod lige midt i det hele.

 

2016-02-05 11.06.12

Forrige lejer har haft den stående frit fremme og midt i det hele, hvilket jeg ikke gider se på, så jeg gik igang med at tømme og grave og flytte. Da jeg fik lirket selve huset af, viste det sig at den var fyldt med ren jord, hvilket selvføligelig er fedt for min lagerstatus, men knapt så fedt for min højre arm. Jeg kunne ikke engang løfte en kaffekop resten af dagen efter den omgang, men nu er den da flyttet, og siden har det vist sig at udlejer gerne vil overtage skrumlet,så  nu er den helt fjernet. Tilbage har jeg min egen firkantede, og noget nemmere at camouflere, boks, som bliver gemt bag buske og småplanter. Jeg overvejer lidt om den skulle have været sat nede ved den store tuja, men NU orker jeg ikke mere flytning, så det får være som det er i år.

2016-02-05 11.06.24

Det er jo ikke se til at se det her, men jeg fik sat de to hortensiaer, en syren og en lille aflægger af en forsythia til højre og længere til højre helt nede ved hækkens bagende er min røde kornel og en anden jeg ikke kan huske navnet på, sat. So far so good ..

 

 

 

2016-02-07 11.50.01

I stuen begynder små grønne flager af liv at vise sig. Det er næsten det fedeste af det hele. Alle pelargonier er nu fordelt i stue og køkken, og de få som ikke har klaret det er kasseret. De er alle soigneret og nogle også delt til nye planter.

 

 

2016-02-04 12.10.55

Holger elsker simpelthen sin nye plads i vindueskarmen, og han både holder udkig og sover her det meste af dagen, hvorimod Herman er mere til at splitte et eller andet ad for derefter at gå ovenpå og gemme sig i garderobeskabet..

2016-02-05 10.03.34

1 kommentar:

  1. Det er en farlig årstid lige nu, for man går helt bersærk når man endelig kommer ud. Jeg gik også amok i mandags (tror jeg det var) hvor jeg fik luget brombærplanter ud af mine ribs-og solbærbuske og det har jeg også fået at mærke bagefter. Men man lærer det vist aldrig! Prøv nu at passe lidt på dig selv alligevel. Knus og varme hilsner fra

    fru Jensen
    Gudhjem

    SvarSlet