24 februar 2016

På tur på en tirsdag

 

 

 

 

2016-02-23 10.13.40

 

 

Jeg kom ikke kun til tandlægen i går. Som noget helt uhørt foretog jeg hele to ud-af-huset udflugter tirsdag. Jeg plejer at gå i koma af overvældelse, hvis jeg skal mere end een gang ud i verden på en dag, så det var virkelig en sejr at jeg også var på udflugt rundt på øen. Det var dog kun en times tid, da min ledsager jo har afsat tid til flere forskellige “borgere” end jeg. I bil på en kold men solrig dag når man heldigvis langt, så jeg fik en rundvisning til flere smukke pletter i nærheden. Allerede sidste år gav jeg mig selv det mål, at jeg ville køre rundt for at lære Lolland og Falster godt at kende, men deeeeeet blev som bekendt ikke til noget. Planen stødte på grund allerede fra starten, fordi jeg ikke har kunnet opdrive et helt almindeligt, men åbenbart håbløst gammeldags landkort til at hænge op på væggen! Meningen var at jeg et par gange om ugen ville lukke øjnene og sætte nål et sted på kortet og så køre dertil. Der ER flere alternativer, såsom at få printet et hjemmelavet kort ud eller at bestille et fra en hjemmeside, men det har jeg altså ikke fået sat mig ind i.

 

Kort sagt (haha) var jeg altså på tur i går.

 

IMG_9148IMG_9150IMG_9153IMG_9155IMG_9157IMG_9160IMG_9162

Himlen var høj og jeg huskede kameraet for en gangs skyld, selvom jeg er lidt ude af træning med at kigge gennem linsen. Der er så meget at køre efter hernede, og jeg er virkelig tilfreds og glad over at jeg ikke afslog foreslaget for at blive i sofaen.

 

 

IMG_9151

4 kommentarer:

 1. Dejligt at komme på udflugt. Det med kortet - det er da lidt for gammeldags. Du kan da enten bare køre ud i det blå i en retning, du måske trækker lod om for dig selv, eller bestemme, at du skal se en by, der begynder med..... eller kigge online efter ting, du gerne vil se, og så køre efter noget bestemt. Jeg skal se om jeg stadig har mit kort liggende - ellers må du få det.

  SvarSlet
 2. Det ville jeg gerne se, hvis jeg var på Lolland. Hilsen Mette.

  http://rdo-huset.dk/

  SvarSlet
 3. ps
  https://www.facebook.com/RichardWinther

  SvarSlet
 4. Har du været på Fuglsang?

  SvarSlet