28 oktober 2016

3 x H på tur og et kort besøg

 

 

 

2016-10-28 12.41.53

Det er en nedfældet regel i grundloven, at besøger man Lolland SKAL man også lige besøge mig. Sådan er DET bare ,og det manglede bare også lige andet især, hvis man kommer langvejs fra og måske skal videre over grænsen. Denne weekend er der en forsamling i Maribo med deltagelse af de damer Bettina og Pernille, og da de begge er bekendt med grundloven… hehe

 

2016-10-28 12.41.50

De var her blot et par timer, for mere var der ikke i mig, men det var også bedre end slet ikke, og sådan gik det til at jeg fik et par forsinkede fødselsdagsgaver, OG de blev slæbt med hen i mit nye hus. De var svært glade for at netop det bliver min nye adresse. Det er nemlig et rigtigt godt hus, som jeg hver gang jeg har været i det, bliver ved med at se flere og flere fordele ved.

 

Nu går jeg jo rundt med briller fordi jeg er stæreblind, men skal jeg læse noget kan jeg ikke se et pip, og må skifte til et andet par. Er jeg doven og ikke skifter kan det give nogle besynderlige tolkninger på det læste. Det kan feks lyde sådan her:

 

Næææ, sikke et fin invitation. Og i en ramme er den også. Ei hvor herligt, så skal jeg til fødselsdag. Guuuud det er jo d. 12!  Der har jeg jo også fødselsdag!! Hvor er det bare morsomt.. Har alle gæsterne fået invitation i glas og ramme?? Sikke et arbejde! DEN skal jeg da have op på væggen…

Jeg fik en pakke med en ramme i. Læste med mine almindelige briller og mine kommentarer fik de damer til at fnise, og da jeg tog læsebrillerne på lød det:

 

GUUUUDDDD det er jo MIN fødselsdag jeg er inviteret til!  Jamen.. hvodden det da? Jeg forstår ikke? 

 

..  læse læse videre

2016-10-28 14.35.43

TÆNK engang. De har simpelthen lavet en dag til mig næste år. Jeg kan jo godt regne ud nu, at det skyldes de er i besiddelse af vulkanvarme venindehjerter, og at de ikke var upåvirkede af, at jeg på min 50års dag endte med at sidde ene og alene ( bortset fra de to timer min mor var her).

Jeg glæder mig allerede, og den ramme bliver den første jeg sætter op i huset derovre.

 

 

2016-10-28 17.35.30

 

Og nu det med flytningen. Det afstedkommer jo mangen en bekymring for stakkels Holger tryghedsfis, og her til eftermiddag tog jeg konsekvensen. Jeg tog simpelthen en pose med lidt puder og tæpper over skulderen, og så blev de taget med på en gåtur. De kan ligeså godt lære ruten at kende allerede nu, og tager vi en tur hver dag, hvor de lige kan komme med ind i huset, så er det ikke så fremmed og nyt for dem når det for alvor gælder.

 

2016-10-28 17.35.45

2016-10-28 17.35.50

 

Selve turen gik som det plejer. Holger vil gerne, er nysgerrig MEN han er alligevel lidt loren ved det her med at GÅ. Herman er omvendt langt foran hele tiden. Eller.. lige indtil vi når den lille tværsti med hæk på begge sider. Bum bum. Den strækning blev lidt en dræber fordi det tog sin tid at få snuset til hver en centimeter. Vi nåede helt hen til matriklen, da Herman fik øje på en fremmed kat og SÅ var han væk. Holger gik med mig ind, men var splittet mellem at ville med mig og så også at ville vente på Herman. De to er som klistret til hinanden det meste af døgnet og vil ikke gerne miste den anden af syne.

 

På tilbagevejen fik jeg samlet tropperne og nu ligger de små udmattede pus og snorker i hver sin stol.

 

cats22

7 kommentarer:

 1. Hvor VAR det en sød idé, de to havde fundet på. Og hvor ER det en god idé, du fandt på - at tage misserne med på gåtur hen til det nye hus. :-)

  SvarSlet
 2. Lykken er gode veninder ♥

  SvarSlet
 3. Det er næsten uhyggeligt altså..men lige det tænkte jeg på i går at det måske var en god ide at tage kattene med over i det nye hus og have nogen gange for at lære stedet at kende inden I flytter.
  var lige ved at forslå det i går aftes men tænkte st du hsvde så meget andet at spekulere over og jeg ikke ville stresse dig mere.
  At du til og med tager dem på gåtur der over er jo fantastisk <3

  Dejligt at veninderne også synes at huset er fint og godt..det er altid godt at se det med flere par øjne..:-)

  Super fin gave du fik der..så er noget at glæde sig til :-)

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 4. Jeg er sikker på, der er mange, der tænker på dig nu men det er jo ikke nok, du mangler hjælpende hænder til at pakke, bære og flytte.
  Det lyder som, din nuværende udlejer er forstående og til at snakke med. Hvad med en aftale med ham om, du først begynder at flytte have, efter du er færdig med at tømme hus. Måske det sidste til foråret. Så du lige nu "kun" skal tænke på ting fra huset. Jeg håber, du får hjælp til flytningen. God ide med at tage kattene med til huset allerede. Måske kan de også være der med dig nogle gange, når du går og sætter noget på plads. Mette.

  SvarSlet
 5. ps, jeg har lige læst på din instagram side at nabo plus søn er kommet dig til hjælp. Så var jeg sgu lige ved at tude, da jeg læste det, af lettelse på dine vegne. Mette.

  SvarSlet
 6. Skønt indlæg med dejlige veninder og søde katte..

  Jeg er så glad for at du har fundet noget nyt at bo i.. Ved godt det bliver pisse hårdt at skulle igennem igen. Sender en masse positiv og god energi til dig..

  Knus Jeanette <3 - http://www.jeasblanketanker.dk/

  SvarSlet
 7. Hvor dejlig en fødselsdagsinvitation at få! ;-)

  At have kattene med på gåtur til det nye hus,
  vil jeg også mene er en rigtig god (og hyggelig) ide.

  Jeg gjorde det med min,
  da jeg flyttede for et par år siden.
  Og udover den ene gang,
  hvor den nye lejer havde lukket katten ind,
  i det der nu ikke var 'dens' hus længere,
  og ringede til mig,
  så jeg kunne hente den,
  har der ingen problemer været.

  Og det helt uden at holde katten indendørs nogle dage,
  som man ellers anbefaler.

  SvarSlet