11 november 2016

Jeg har lånt et netværk, så nu er alt godt og jeg er glad

 

 

 

 

2016-11-11 22.16.06

Det er sen aften, og jeg har været klar til at sove nogle timer, men jeg kan bare ikke. Er ellers godt nok brugt og ryggen smadret, men et eller andet sted har jeg lige brug for at sidde og bare sidde. Her I min nye stue. Og her i mit nye hus, hvor der er lyde som jeg liiige skal vænne mig til.

Jeg gik ellers lige lidt i spåner, da jeg i formiddags blev oplyst om, at jeg først får netforbindelse på den nye adresse om en uge!  E N   U G E .. Man skulle ellers tro, at jeg som professionel flytterist burde have siddende på rygraden, at det tager en evighed at få nettet med sig. Virkeligheden er, at den side af sagen har jeg fuldstændigt fortrængt, så jeg er denne gang lige så overrasket over det, som jeg garanteret også har været alle de andre gange.

 

2016-11-11 22.16.22

 

Endnu en gang er mine naboer kommet mig til undsætning, og ikke alene har de hjulpet med at flytte hele 80% af mine møbler og kasser i dag, jeg blev også forsynet med en ipad hvor der er netforbindelse, så jeg indtil mit eget er flyttet, kan forbinde deres net med min computer. Jeg kan selvfølgelig slet ikke beskrive, hvordan det føles at opleve sådan en generøsitet og hjælpsomhed. Kun kan jeg sige at jeg er vanvittigt glad for mine naboer. Og også for, at jeg nu kan sidde her og bare knase flæskesvær ( som er min middagsmad i dag!) med et sjældent glas whiskey til. Det fik jeg ærligt talt lyst til i dagens anledning.

 

Om lidt lukker jeg mine øjne, og så tænker jeg da at I i morgen skal høre mere om, hvordan det er gået med kattene.

 

Go’nat herfra. Over and out. Skifter.

11 kommentarer:

 1. Tillykke med flytningen. Håber begge katte er kommet med

  SvarSlet
 2. Tillykke med dit nye hus. Dejligt med gode naboer. Ønsker dig en god nattesøvn. (-:

  SvarSlet
 3. Tillykke !!!!! Du har en velsignet evne til at omgive dig med gode mennesker :)

  SvarSlet
 4. Du er bare så god!!! Stort tillykke, jeg ønsker dig mange, mange gode år i det nye hus, som på alle måder bare bliver godt, er jeg sikker på - også for kattene, når de lige falder ned igen. Masser af kærlige flyttekram

  SvarSlet
 5. Hvor er det dejligt at høre, at det sådan flasker sig :-) Super søde naboer, du har der. Jeg hepper på de sidste 20% - og på at din ryg klarer mosten :-)

  SvarSlet
 6. Hurra for gode naboer :) Og det er dig vel undt at ha' den slags :) tillykke med flytningen, jeg glæder mig til at følge med i, hvordan du får dig indrettet.
  Mette L

  SvarSlet
 7. Jeg bliver helt rørt over de flinke naboer.:-)
  Her I Nordjylland hvor vi bor er man mere på hilsefod når man kører forbid. Nu er det selvfølgelig ikke så tæt mellem naboerne her på landet som I byerne.
  Det tager også lang tid for at blive accepteret når man kommer over fra Djævleøen og Norge..;-)
  Min ældste datter som er gift med Hals boer I over 30 år bliver fremdeles drillet med at hun er tilflytter..;-)

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. PS..igen er der katte på tastaturet..;-)

   Slet
 8. Tillykke med dit nye hjem og forstår godt du ikke bare kan sove, men lige skulle sunde dig lidt med flæskesvær og whisky.. Fantastiske naboer du har der, sådan nogle er guld værd..

  Håber alligevel du har fået sovet godt og har det godt..

  Knus Jeanette

  SvarSlet
 9. Du er bare for sej Henriette :D Tommel op herfra

  SvarSlet
 10. Hej og tillykke med dit nye hjem. Hvor er du og Holger seje. Osse Herman lidt den bandit. Har fundet et link til din migræne, du måske kan bruge.
  https://da-dk.facebook.com/Daith-piercing.
  Kh. Lone

  SvarSlet