23 maj 2009

Afstig afsted..

Jeg har pakket disse her..


Vi skal nemlig i sommerhus igen. Juhu Jeg har slet ikke nået at fortælle, vi skal afsted igen i denne weekend, men det skal vi og det bliver ekstra dejligt i denne omgang. Vi skal nemlig ikke have børn med. Josefine skal til fest i aften og Rasmus vil besøge mormor og morfar. Theis og Mira VIL slet ikke med, så de tre bliver hjemme og passer biksen og dyrene. Josefine kom godt hjem i går efter sin lille bytur med veninden, og jeg har en fornemmelse af, at hun nok fortryder hun skal ud igen i aften. Under alle omstændigheder så er hun aldrig ude så længe af gangen, og jeg ved at der derfor nok skal være hygge her, når vi er væk. :-)

Jeg har jo fået vores arbejdsskema op og hænge, og de ved hvad der venter dem, hvis ikke de ting der er sat på til lørdag bliver ordnet. Det er nu ikke så meget, men lidt rensning af bure og støvsugning af deres værelser skal gøres. Vi får se om de gør det af sig selv. Der er mad i køleskab og fryser og lidt ekstra penge til lidt snold, hvis de skulle få lyst til det.

Denne gang er der varme tøj pakket ned for jeg gider ikke fryse, og jeg vil også kunne gå tur, selvom det blæser. Sidste uge var jeg nødt til at supplere med underlige beklædningsdele fra sommerhusets lager, fordi min egen taske ikke lige rummede tøj der var varmt nok.

Afstig afsted det går om lidt, og jeg må vente med at blogge videre til søndag aften. Jeg syntes ellers at jeg har fået læst alt for lidt de sidste par dage, men sådan er det jo ind i mellem. Tiden flyver med uventede ting, og jeg ser faktisk frem til at få mine rutiner i hverdagen tilbage igen. Det går jo ikke at jeg kommer ud af min daglige rytme. :-)Rigtig god weekend til alle i bloggosfæren.
8 kommentarer:

 1. Rigtig god weekend til dig.

  SvarSlet
 2. God tur i sommerhuset ;)

  SvarSlet
 3. Rigtig god tur, kære Henriette ;-)

  SvarSlet
 4. Jeg håber, I har haft en skøn weekend ;-)
  Varme klem!

  SvarSlet
 5. Hej Oline og tusind tak for din hilsen. Håber din egen også har været dejlig. :)

  SvarSlet
 6. Godaften Anette. Mange tak og jeg håber jo også at du har haft en ligeså dejlig weekend. :)

  Kh Henriette

  SvarSlet
 7. Godaften Jeanette Mariae. Mange tak og kærlig hilsen til dig :)

  Knus Henriette

  SvarSlet
 8. Godaften Madame, jo det kan du tro vi har haft. Håber at I har haft det samme hos jer med alle de vilde dyr... ;-)

  Varme klem tilbage.

  SvarSlet