11 maj 2009

Energikrise

Der er energikrise her i huset.

Og den manglende energi skal indhentes igen. Det er selvfølgelig hos mig det står så ringe til. Det hele er ligesom sket indefor den sidste uge, men det er jo også meget der skal på plads. Mere end jeg egentlig kan, bare sådan lige uden at bruge tid, på at tænke først.

Desværre er det bare ikke altid, at der er tid til at reflektere så meget over tingene, og man må bare hænge på og følge med.

Lige nu er status at jeg har sk... ondt i min tand igen. Jeg er nu på penicillinkur og noget smertestillende. Virker det ikke indefor det næste døgn til at bedres, så skal jeg ringe til tandlægen og få en akuttid igen. Virker det, overholder jeg aftalte tid i næste uge. Under alle omstændigheder er jeg mest stemt for at få hevet den ud. Et eller andet er der jo galt, men så længe der er smerter, kan jeg ikke blive undersøgt ordentligt. Det er noget med hvor hæftig bedøvelsen skal være og den medicin jeg jo tager hver dag. Pyhhh

Jeg har fået talt med forskellige omkring Rasmus og får tilsendt skemaer omkring forældremyndighed, og bidrag der skal sendes den anden vej.
Jeg har fået numre til de steder jeg skal kontakte, omkring den kommunale børneydelse, hans flytning og en evt psykolog.

Jeg har været forbi marsvinemor, for at sikre mig at lille lakrids er ok, og for at se til den lille vi skal have til Rasmus.

Jeg har fået købt bøgerne jeg vil skrive alle oplysninger ind i, omkring alle fire børn. Der var jeg heldig. Jeg fandt dem i Føtex til 12.95 stykket. De er i hver sin farve og nemme at bladre i.
Jeg har fået lavet min liste over alle de ting de skal hjælpe med til herhjemme, og nu mangler jeg bare at få dem delt ud og sat på en planche.

Jeg har da også fået hæklet lidt og købt ind, og da ibubrufenen virkede åd jeg en kokoskage og et stykke hvid brownie. De var fra Emmerys og hundedyre,men jeg er ligeglad idag. Sukker må der desværre til, når jeg ikke kan følge med. Hmmm OBS: Fik en dejlig salat til aftensmad. :-)

Regninger er betalt, mad er købt ind, og jeg erklærer nu at de næste par dage er jeg ikke til stede i den virkelige verden. Jeg trækker mig ind i mig selv lidt, med min computer og lidt blogging, bla mandagstemaet som jeg jo er så glad for. Jeg vil hækle og se tv i lange baner og drikke kaffe medmælk og og og.... alt det der er godt for mig.


Og jeg vil også lige indskyde, at når jeg sådan lister det hele op på denne måde, kunne det se skrækkeligt meget ud til at min elskede ikke laver en hujende fis. Det er ikke tilfældet. Han knokler jo fra tidlig morgen ( de fleste dage..) , til sen eftermiddag. Det er ham der trækker læsset med alt hvad der er fysisk praktisk herhjemme og han har altid et eller andet der lige skal laves, i følge mor her. Han laver maden når jeg ikke orker, så før nogen måske tænker på hvad hans rolle mon er, så kan jeg fortælle at han skal også trækker sin del af læsset. :-)

OG han giver mig så meget kærlighed..

6 kommentarer:

 1. Kære Henriette
  Jeg blev godt nok helt forvirret da jeg kom hjem fra Paris, jeg ville jo læse lidt rundt på bloggene, og her hos dig, var der da virkelig sket noget, skal jeg da hilse at sige, jeg måtte selvfølgelig tilbage i dine indlæg, for at se hvad der i grunden var foregået, siden du pludselig havde "fået et barn mere" i hverdagen, og jeg må da sige, jeg fik bekræftet, at du er en stærk og dejlig kvinde, og du kan sørme meget, når det gælder.
  Det er dejligt, at din kæreste også er klar når det gælder, jeg tror der er dejligt, - hos de fem/seks i byen:
  Godt gået!
  Knus
  VIbeke

  SvarSlet
 2. Kære Henriette, det er så dejligt at dit fundament er godt - at din mand og du har det godt sammen og deler opgaverne. Så kan man klare utroligt meget i kort tid. Pas godt på dig selv - varme klem sendes til dig via cyberspace :O)

  SvarSlet
 3. an godt forstå du er træt.....
  Og så giver jeg Madame ret :-)

  SvarSlet
 4. Tusinde tak Vibeke. Ja på en uge sker der lidt af hvert her, godt det ikke er sådan hele året rundt. :-)

  Jeg er nu mere eller mindre flad lige nu, men skal nok komme tilbage til formen igen.

  Mange knus tilbage til dig Vibeke. :)

  SvarSlet
 5. Hej Madame, ja det betyder jo alt. Jeg passer på mig selv i dagen der kommer, jeg kan ikke gøre andet for jeg er heeelt flad. :-)

  Jeg har fanget dit cyberknus, og sender lige et tilbage. Det varmer så meget. Tusinde tak

  SvarSlet
 6. Hej Losarinas mor. Også mange tak til dig.

  Jeg har lige sovet tre en halv time og det hjalp allerede noget. Jeg så nærmest dobbelt i morges da jeg stod op. hihi

  Knus til dig og god dag. :)

  SvarSlet