29 maj 2009

Lige nu

Lige nu ser min side sådan her ud.

Jeg er ikke helt tilfreds endnu,men det får være. Jeg skal hente min kløgtige ene unge senere i dag, for han har været i banken efter skole i går. Har erklæret at han vil have en opsaringskonto!!! Jeg er temmelig forbløffet over hans handlekraftighed og så må jeg jo bare følge trop. Der skal nemlig lige min underskrift til før det kommer til at ske. Han har mange planer med de lommepenge han gerne vil tjene og bliver han ved, ender det med at jeg kan kalde ham driftig måske. Ihvertfald har han allerede tænkt sig at skifte jobbet ud, når han bliver gammel nok til at få et job som flaskedreng. Derfra er der jo ikke langt til andre og mere givtige jobs.. Min egen lille knokler.. :-)

Min datter skal på en date i dag. Ikke en hun er farligt begejstret for at skulle mødes med fyren, for hvor han tydeligt er til mere end at være venner, så er det slet ikke det hun har lyst til. Desværre kan hun ikke rigtig få talt et tydeligt sprog så han forstår, eller også VIL han bare ikke forstå. Jeg er spændt på at høre om det når hun kommer hjem. Mit foreslag om bare at sige nej tak, var ihvertfald ikke en mulighed.

Uhh godt det ikke er mig der er teenager. Kan godt huske det der, med den svære kærlighed i den alder.


Forresten kom hun i går og sagde: " mor kan du huske dengang du var teenager? Kan du så også huske hvor belastende det var at skulle svare på sms'er hele tiden, også når man ikke gider?? " .

" Næhh, dengang havde vi først lige fået fastnet-telefon!!! ". Hendes øjne bliver store som tekopper, og hun får et underligt udtryk i ansiget.

Ja der er sket meget på de år der er gået, og hun fatter slet ikke at vi ikke havde telefon i huset før jeg blev 7-8 år. :-)12 kommentarer:

 1. Glæder mig også til, at se ungernes udtryk i ansigtet når kæresten og jeg skal til, at forklare dem, hvad der var moderne i mor og bonusfars ungdom. Det bliver stort og nostalgisk!

  SvarSlet
 2. Hvor er du dygtig, sådan at lave om herinde :-)
  Der er faktisk sket en enorm udvikling fra vi var børn, til vores børns verden.

  SvarSlet
 3. Ja, det er sgi da morsomt. Min den yngste kan slet ikke forstå, at vi 'kun' havde sort/hvid fjernsyn med begrænset sendetid. Og at jeg har kørt i sporvogn, da jeg var lille.

  Knus fra engen ;-)

  SvarSlet
 4. Jeg synes din nye baggrund er rigtig flot og med den brune baggrund synes jeg at teksten er meget tydelig. Det er skønt. Ha ha - ja tænnk at mobiltelefoni ikke har så mange år igen på bagen. Det er ihvertfald ikke mange år siden det næsten blev hvermandseje :D God week-end til jer. Knus

  SvarSlet
 5. Din nye baggrund er måske en skule vinter mørk - men det er jo heldigvis en smagssag. :-)

  Hi hi ja der er skisme sket meget på de "få" år.

  En rigtig god fredag aften ønske du og familien her fra Fyn. :-)

  SvarSlet
 6. Hej Kenni. Der sker jo en masse hele tiden og det er sjovt at se ders ansigter når de ikke forstår det vi IKKE har kunnet engang. :-)

  Rigtig god weekend til dig og dine.

  Kh Henriette

  SvarSlet
 7. Hej Miri. Dygtig og dygtig... :-) Jeg har med hjælp fra Christina fundet en side der kan hjælpe, uden at jeg skal forstå. MEGET vigtig detalje. hihi

  Rigtig god fredag aften her fra.
  Kh Henriette :-)

  SvarSlet
 8. Hej Jeanette. Nej den med sporvognen er også morsom, for det er jo helt vildt langt tid siden i deres øjne. hihi

  Knus tilbage til dig ;-)

  SvarSlet
 9. Godaften Anette. Jeg syntes også det er rart for øjenene med den mørke farve. Forandring fryder.

  God aften herfra til dig :-)

  SvarSlet
 10. Hej Catarina. Jeg kan jo godt lide jordfarver og var træt af pastellerne, dog er jeg ikke helt færdig endnu, med at lave om på udseendet her. :-)

  Og jeg ønsker også dig og din familie rigtig god aften :-)

  SvarSlet
 11. Jeg kan godt lide din nye bagrund, for nu kan jeg læse den, uden at jeg skal forstørre til 150%, det er derfor, at jeg altid kører med hvid baggrund, og mørk tekst, så folk ikke skal sidde og ødelægge deres øjne på, at læse hvad der står, men det her er også rigtig godt.
  Der er sket uhyggelig meget i løbet af meget kort tid,den med mobiltelefonen og sms`er, syntes jeg bare var rigtig god.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 12. Godmorgen Vibeke. Ja, jeg var godt klar over at tekst og lys ikke var optimalt. Nu håber jeg at dette her virker. :-)
  Ja der fik hun lige slået fast at udviklingen er gået hurtigt :-)

  Rigtig god lørdag til dig og tak for kommentaren.

  SvarSlet