04 juni 2009

Blank hjerne

Jeg har været helt blank i hjernen i dag.

Flere gange har jeg forsøgt at sætte mig til tastaturet, men der kommer ligesom ikke noget til mig. Jeg har writers blog!!

Jeg vil bare lige fortælle at Theis er kommet hjem her til eftermiddag. Hans mormor besøgte ham og tog ham med hjem igen. Der fulgte en besked med vi ikke lige er helt tilfredse med...

Han fejler ikke noget!!!

Der er ikke nogen her i familien, der mener det kan være helt rigtigt, og vi afventer nu den scanning han skal til i morgen. Eneste minus er at den samme scanning er foretaget på Hvidovre i dag. Vi er fuld af undren.


OG OG...

Jeg tør næsten ikke skrive dette, men min kæreste har været hjemme idag. Han ligner Pelle gris i ansigtet. Hele den ene kind er hævet til det dobbelte, men han siger ( hmmmm !!!!!) at han ikke kan mærke noget. DEN tror jeg så heller ikke lige på, for han har faktisk været skidt siden i aftes, og har da også sovet en del idag. De sidste uger har vi jo oplevet lige lidt for meget omkring diverses helbred, så jeg har slet ikke ville fortælle om det der skete for et par uger siden. NU gør jeg det så alligevel, for et eller andet sted er det bare lidt for morsomt efterhånden og vi må jo tage det med højt humør.

Forrige weekend da vi var i sommerhus, røg kærestens ene fortand simpelthen ud! Hele tanden med en halv meter lang rod lå pludselig i munden på ham. Forhistorien er den, at han for et par år siden fik et slag på jobbet, og derefter har den siddet lidt og rokket. Nu er han jo en mand!!! og han hverken meldte det til forsikringen eller gjorde andet ved det end at få den synet hos tandlægen. Han fik besked om at komme igen, hvis der kom smerter eller den på anden måde ændrede sig.

Tror nogen her, at han har hørt efter????


NIKS. Det har han ikke. Han har nemlig ikke haft ondt siger han. NU er ondt jo relativt og hvor ondt skal man have før man bekymres? Jeg mener jo at han burde have fået den tjekket med jævne mellemrum, men sådan er verden ikke.

Nu går han så rundt og ligner BÅDE Pelle Gris OG Karius og Baktus... Mægtigt Mægtigt.
Jeg tror ikke de to problemer hænger sammen, men eneste held i uheld er at vi nu ved hvad hans SP - penge skal bruges til....

Nu vil Pelle og jeg se lidt film. Han har lokket mig til at se de dersens Predatorfilm, og vi er nået til den der hedder Predator versus Alien. Jeg må indrømme at jeg er glad for mit hækleri, for den vi så forleden var bar for ADRRR.

God aften og hurra for den lange weekend vi endnu engang har i udsigt. :-) :-)

8 kommentarer:

 1. Selvom det er den samme scanning Theis skal til i dag, kan et par nye øjne måske se noget.
  Så sent som i tirsdags var min venindes søn til rønkten med en smertende fod, men det eneste de kunne se var (måske) en gl. skade. Onsdag var smetern lige slem og da en sygeplejerske havde fået hendes bagvagt til at se på billederne, ville bagvagten gerne se på foden igen. Nu er han så på lejrskole, sammen med min datter, så en tur på et andet sygehus, gav resultatet en splint slået af en knogle. Så nu er han i gips fra uner for til lige under knæ. Fod og hjerne kan så ikke lige sammenlignes, men en second opinion kan kun være til Theis fordel.
  Kunne de så ikke lige se på Pelle Gris ansigt ;)

  Rigtig god fredag og pøj pøj med dagens aftaler
  Vi "ses" :0)
  Kari

  SvarSlet
 2. Sikke en redelighed, Henriette, det var en skam at din kæreste ikke meldte slaget til forsikringen.
  Jeg håber I kan få en god forlænget weekend med fred og ro.
  Varme klem til dig :-)

  SvarSlet
 3. Det kan ikke passe ! Sønnen skal da ha en rigtig grundig undersøgelse ! En rask ung mand falder da ikke bare om ! Og kæresten...Mænd..Du må sparke ham til lægen :-)
  I keder jer ikke :-)
  Håber I får et par rolige fridage - knus :-)

  SvarSlet
 4. Kari, du har da helt ret. Sådan har jeg ikke selv lige tænkt på det, men jo... en anden vurdering er jo ikke at foragte.
  Pelles ansigt er måske også lige en sag for en specialist. Ihvertfald ser han stadig underlig ud. Hævelsen er lidt mindre,men ellers som i går.

  Tak for kommentaren og ja vi " ses ". :-)

  SvarSlet
 5. Hej Madame, jeg har også tampet ham grundigt for det, men det er jo for sent nu. Vi skal nok få en god weekend, vi er bare inde i den der berømte stime af uheld tror jeg..

  Rigtig god fredag og tak for kommentaren.
  Kram :-)

  SvarSlet
 6. Hej Miri. Nej det er helt sikkert ikke kedeligt her. Vi stiller os heller ikke tilfreds, med bare at få at vide, at der ikke er noget galt.

  Weekenden skal nok blive god er jeg sikker på.
  Også rigtig god weekend til dig.
  Knus Og ;-)

  SvarSlet
 7. Ja det er jo altid rart at vide,hvad ens penge skal bruges til :-) Mænd altså...
  I forstår da at skabe nogle spændende dage hjemme hos jer. Nej spøg til side....det lyder ærlig talt slet ikke spor rart. Og selvfølgelig må der være noget galt med Theis...ingen falder da bare om. Godt at I holder fast og kræver svar - af den ordentlige slags.
  God weekend til dig også.

  KH Gittemay

  SvarSlet
 8. Hej Gitte May. Tusind tak for kommentaren. Jeg er så ked af at jeg ikke kan skrive hos dig, men håber at der en dag findes en løsning. Det er ikke kun hos dig, men andre der har samme kommentarfunktions som dig er også umulige!

  Ja mænd!!!! Gud bedre dem. :-I

  Her er ganske rigtig aldrig kedeligt, måske det bare er liiidt for spændenden i virkeligheden?

  God weekend og knus til dig :-)

  SvarSlet