30 juli 2009

Et besøg og en tur på 19..

I går onsdag var jeg både gæst hos en veninde, og i mit lille retreat på 19 sal...


Jeg startede med den lægesamtale jeg udskød i mandags. Det var nødvendigt, da han går på ferie fra i morgen. Vi skulle have udfyldt en blanket, som kommunen har bedt om, i forbindelse med vores ansøgning om hjælp. De vil vide mere om min "almene tilstand, min psykiske og fysiske tilstand og mit generelle helbred". Det fik de så..

Derefter skulle jeg videre til veninden på den anden side af broen, men da jeg var i god tid, smuttede jeg forbi kæresten på KVL. Der var tid til lidt kyssepause. :-)


Hos veninden blev jeg forkælet med dejlig frokost. Hendes madklub havde være på besøg dagen før, og der var marineret mørbrad med salat og hjemmebagt brød til. Uhmm en let anretning er lige noget jeg kan bruge, især når jeg ikke selv har lavet den. :-)
Vi fik sludret videre efter vores sidste møde, om stort og småt og om hendes lille dreng der er adopteret. Han er sådan en sød smilende lille en, og jeg syntes det er så dejligt at de har fået muligheden for at være forældre til ham.

Da vi havde talt i nogle timer, var jeg træt og jeg tog hjem. Forinden fik jeg hende dog lokket til at genoptage strikkeriet. Hun og jeg strikkede sammen da vi var teenagere, og måske jeg kan inspirere hende til at nørkle lidt, måske endda til at komme i min kommende strikkeklub. Det ville være så hyggeligt.

På vejen hjem, ku jeg mærke at jeg trængte til stilhed og ro, så jeg lynbestemte mig for at benytte mig af lejligheden jeg må låne. Derfor afsluttede jeg min dag på 19., forsynet med dejlig frugt og mit strikketøj. Jeg fik hvilet og slappet og set tv, inden jeg returnerede til familien igen ved halv tolvtiden.


Frugt, kiks m ost og lidt kaffe... Sådan er jeg tilfreds med en menu når jeg selv kan bestemme..


Jeg er nået lang med sjalet og er nu godt på vej med blonden..En lang og dejlig dag havde jeg, og i dag torsdag skal jeg så intet. Sådan er det bedst for mig.
Kun een ting er på programmet, nemlig en opringning til Ester, det er for længe siden at jeg har været der. Min hjerne trænger til at blive tømt for ord, og det er hun mester i at hjælpe med.
Min spykolog har haft ferie, men NU kommer hun på arbejde igen.. Der er masser at tage fat på i de snoede hjerneceller der er mine.

14 kommentarer:

 1. Godmorgen, Henriette! Det lyder som en dejlig dag, du havde i går, med masser af selvforkælelse. Jeg vil ønske dig en god torsdag, varme klem :-)

  SvarSlet
 2. Det lyder som en dejlig dag, du kan tro jeg kender også det med - at trænge til ro efter - selv en dejlig dag. Ser godt ud, dit sjal, det er nu meget smartere at strikke blonden på med det samme.

  kram

  SvarSlet
 3. Dejligt du har muligheden for at låne venindens lejlighed :)
  Sjalet ser rigtig lækkert ud, lige til at krybe sammen i en kold aften :)

  SvarSlet
 4. Kære Henriette
  Du bliver bare bedre og bedre til at lytte til dine egne behov :-)
  Dit sjal er smukt !

  SvarSlet
 5. Lyder som en skøn dag. Og et godt bevis på, at du da er ganske lærenem, hvad angår at lytte til egne behov :-). Det er dejligt at læse.
  Dit sjal ser rigtig flot ud. Smart idé med at strikke kanten på.

  KH Gittemay

  SvarSlet
 6. Det lyder som om at du har haft en rigtig dejlig dag, med kyssepause og veninde besøg.
  Hvor er det dejligt at du kan låne din venindes lejlighed :)

  Knus

  SvarSlet
 7. Hej Madame og mange tak. Jeg havde det søreme også fint, især fordi jeg kunne slutte af på den stille måde. Jeg er dybt taknemmelig over min venindes storsind, og at jeg har hendes tillid til at komme i hendes lejlighed. :-)

  I lige måde, og mange knus tilbage ;)

  SvarSlet
 8. Hej Lavendel. Uha hvordan i alverden skulle jeg gøre det?? Den kant jeg strikker blonden på, er jo den der stadig sidder på pinden.. Dvs det stykke der går ned i vinkel på ryggen. Svært at forklare :-))

  Det er nu ok, for jeg hygger mig grumme, med at sidde der og tælle og se det skride frem hele tiden.

  Det næste sjal jeg vil strikke, må hellere være en anden model så også får lært noget andet. hihi

  Jeg håber på skolen, at lære at strikke i flere farve i mønster OG at strikke snoninger.

  Mange kærlige hilsener og knus til dig :-))

  SvarSlet
 9. Hej Pernille. Det er nemlig lige det der er meningen med dette sjal. Et dejligt tykt og varmt et af slagsen. :-)

  Jeg ønsker dig en dejlig dag og glæder mig forresten til at komme videre med planerne om stikkeklubben.

  Kh Henriette :-)

  SvarSlet
 10. Hej Miri. Ja jeg gør søreme også en indsats, og i går havde jeg næsten ikke dårlig samvittighed. Det betød at jeg virkelig kunne nyde det. Juhuu

  Knus Henriette :-)

  SvarSlet
 11. Hejsa Gittemay.

  Ja mønstret er jo lavet sådan, og det er ganske nemt. især anden nu da det er anden gang jeg strikker det.

  Mange tak og jeg ønsker dig en dejlig dag. :-))

  SvarSlet
 12. Hej Pernille på 1.

  Det kan du tro jeg havde, og jeg er så glad for at jeg kan være der. Det er godt for mig, ved jeg nu. ;)

  Rigtig dejlig dag og knus
  Henriette :-))

  SvarSlet
 13. SUPER sødt sjal, du har lavet, Henriette! :-)

  SvarSlet
 14. Tak skal du have Anita. Jeg er faktisk også lidt stolt af det, fordi jeg selv har tilføjet lidt til blonden. Den skulle være større end mønstret angav, da jeg denne gang har strikket i tykkere garn og på større pinde. Men tænk.. Det ku jeg godt! :-) Det er lykkedes så fint og jeg glæder mig til at det skal tages i brug.

  Jeg kan nu også finde ud af at ændre på et mønster, det er altså store sager. Hihi

  Kh og hav en god dag :-))

  SvarSlet