15 juli 2009

Hvad sker der lige??

Lige nu ser min blog bare underlig ud...

Fra det ene sekund til det andet, fosvinder alle farverne på bloggen. Jeg ved ikke om det er min computer, eller om det er blogger, der laver rav i den, men skriv gerne til mig, og fortæl om det eneste I ser er noget stygt blåt og en tekst der er umulig at læse...

Jeg vender tilbage senere for at finde ud af hvad der er i vejen.

Lige nu vil jeg være lidt praktisk.

12 kommentarer:

 1. Ja man bliver godt nok blå i hovedet af at se på din blog i dag. Yngstesønnen er ude at rejse ellers kunne jeg have spurgt ham, han går ind i programmet og retter det til. Muligvis er det der er galt. Hvad hvis du selv prøver at lave layout? Hvis man retter for mange gange, gemmer den kommandoerne og så kokser det og så skal man ind i programmet og rette (var ca. det han sagde til mig da jeg startede min blog og havde problemer bla. med tiden, den havde jeg fået stillet til stillehavstid. Nå - men så kom jeg da ud at rejse var kommentaren.
  Good luck, jeg krydser fingre for dig :-)

  SvarSlet
 2. Kære Henriette
  Den er lidt sløv, det er min side også, jeg er sikker på, at blogger/google har problemer, for det har været galt i en lille uges tid.
  Lige nu, ser din side normal ud!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 3. lige når den starter, er den blå et par sekunder, ellers ok!

  SvarSlet
 4. Jeg ser den også ok...

  SvarSlet
 5. Der er ikke noget blåt her. Den ser ud som i går ;-)

  SvarSlet
 6. Hej alle sammen, det må være blogger der har haft hedeslag :-)
  Jeg ser også ok ud her nu.

  Tusind tak for hjælpen ;)

  SvarSlet
 7. Her blev den også hurtig ok igen, det er åbentbart kun mig, der er i stand til at lave diverse ting med computeren ;-))

  SvarSlet
 8. Jeg ser en smuk groen farve og naermest lilla tekst. Problemet har maaske loest sig selv?

  SvarSlet
 9. hm... måske det afhænger af hvad browser man har? Her er baggrunden blågrøn og teksten dyblilla. meget, meget svær at læse. jeg bruger IE7.

  kh Linda

  SvarSlet
 10. Hej Lotus. Ja jeg bliver altså ikke klog på hvad det er der foregår her. Men nu virker den igen for mig. Meningen er en grøn side og kulørte blomster.. :-)

  Måske den grønne er for krads for computerens mave. Hmm

  SvarSlet
 11. Hej Tina. Tak for meldingen, det virker ok lige nu. Heldigvis da :-)

  SvarSlet
 12. Hej Linda og velkommen her hos mig. Dine farver er bestemt ikke sådan det skulle være.. Det er jo farver der giver helt ondt i øjenene, jeg skulle jo mene at browseren ikke skulle ha indflydelse på farverne, jeg selv bruger Mozilla Firefox. Jeg har dog oplevet at når jeg ser min side fra en anden computer, er farverne også anderledes, så jeg er ret spændt på om det jeg ser og gerne vil have at andre ser, nu også ER det der vises ude i atmosfæren. Hmmm

  Jeg er glad for dit besøg, og du er velkommen til hver en tid, og i hver en farve. :-)

  God dag til dig Linda :-)

  SvarSlet