14 juli 2009

Krogede fingre og små øjne

Sådan ser jeg ud lige nu...

Jeg har strikket sjalet færdigt. I går fik jeg pludselig fart på pindene, det gik derudaf og kl halv tre i nat kunne jeg lukke for den sidste maske. Oj oj jeg er træt nu. Er kun vågen fordi de små pelsede kaldte på mig, for enden af min seng. MAD MAD MAD mor. Kom nu, hvorfor er du sent på den? vi er sultne.. Hvis nu vi lover ikke at være uartige bagefter, når vi løber rundt i sengen?? kommer du så med vores salat?? PIV

Et billede af værket kommer senere, lige nu skal jeg vist have et par timer mere. Kæresten er sendt afsted og ungerne sover... endnu, og det vil jeg benytte mig af.

6 kommentarer:

 1. Jeg er meget spændt på at se dit sjal - og du er da en rigtig natteravn, haha ;O) Det var godt at de små pelsdyr kune vække deres mor og sige, at de var sultne :-)
  Klem!

  SvarSlet
 2. Gaaab - jeg havde marsvin som barn, og jeg husker udmærket den stadig højere hvinen de kunne udsende, når de hørte man nærmede sig og (selvfølgelig) havde mad med. Sov godt

  SvarSlet
 3. Madame det kommer senere. Jeg er ved at vaske, det skal lige klares også. Knapt så morsomt, men jeg elsker rent tøj og duften af det, så jeg iler i kælderen. :-)

  Klem tilbage

  SvarSlet
 4. Tak Lavendel, jeg er oppe nu, men tror bestemt jeg går kold igen senere. Jeg skulle lige vaske tøj. Det er jo noget med en tid der skal overholdes og der trænger, så jeg må på den i dag. :-)

  God dag og kærlig hilsen :))

  SvarSlet
 5. Jeg glæder mig også til at se dit sjal. Dejligt at kunne sidder der hele aften (og det halve af natten) og nørkle uden at skulle tænke på børn der skal op og i skole og madpakker og hvad ved jeg. Når jeg er færdig med babypasning skal jeg have en rigtig egoaften, åh der er nogle fordele ved at have store børn ;-))

  SvarSlet
 6. Jeg glæder mig altså også til at se dit sjal, Henriette :-)

  SvarSlet