23 juli 2009

Hverken regn ell torden...

... skal forhindre mig i, at tage på besøg i dag. :-)Jeg skal nemlig besøge hende her. Det har jeg set frem til, og det kan kun være hvis gps'en svigter, eller bilen bryder sammen, at jeg bliver forsinket.

Jeg er ved at vågne nu, har sovet længe for at være frisk senere. Bedst som jeg taster bliver det så mørkt som en decemberdag, og det begynder at vælte ned med regn. Og jeg mener virkelig vælte ned. Det er helt vildt, og min altan sejler allerede. Men blomsterne er ligeglade, de trænger til lidt fugt igen, så det er ok.

Jeg skal have lidt garn med, men om det bliver bølgetæppet, eller sjalet der skal i tasken, har jeg endnu ikke besluttet mig om.

Jeg nyder lige min kaffe, og så må jeg til at være lidt praktisk. Et bad og lidt oprydning inden jeg skal afsted er det eneste jeg skal nå. Nu er min øvelse så bare at jeg ikke skal lade mig stresse. Det gør jeg nemlig, for jeg hader at komme for sent, og jeg kender ikke vejen og køretiden endnu.

Det er helt åndssvagt, for jeg har i realiteten god tid, men indeni er jeg overbevist om at jeg er for sent på den. Tik tak høre jeg uret sige..Jeg glæder mig :-)

7 kommentarer:

 1. Ha' en rigtig god dag sammen med Losarinas mor - det er så hyggeligt at I skal være sammen. Du kan eventuelt tjekke køretiden på Krak, inden du kører hjemmefra.

  Varme klem til dig ;O)

  SvarSlet
 2. Og jeg vil som Madame ønske dig en rigtig dejlig dag med Miri... Hils... Knus fra engen ;-)

  SvarSlet
 3. Hvor dejligt at høre. Ønsker Jer begge en hyggelig dag, regn eller ej!! :-)))

  SvarSlet
 4. Jeg er sikker på I får en fantastisk dag sammen :)

  SvarSlet
 5. Rigtig god tur og hils:)
  Knus til jer begge.

  SvarSlet
 6. Håber i får en god dag sammen. Knus

  SvarSlet
 7. Hej Lotus, Pernille, Oline og Anette. Mange tak for jeres gode ønsker. Det gik jo som smurt og jeg gør det gerne igen. Der er mange jeg gerne ville møde, og om ikke andet så til andre blogtræf.

  Mange varme knus til jer. :-)

  SvarSlet