23 juli 2009

SÅ er jeg vågen igen

Efter mit besøg hos Losarinas Mor, gik jeg helt i brædderne :-)


Åh sikke hyggelige timer vi har haft. Efter en mindre detour, fandt jeg omsider vej til hendes hoveddør. Det er et sted på kloden, som jeg syntes er virkelig dejligt. Jeg ved godt, at med naboer væk på ferie og den slags, kan man ikke regne helt med roen der omgav hende og huset, men jeg er ligeglad. Det virkede til at være et godt sted at være, og jeg selv slappede i hvert fald så godt af.

Jeg blev budt på skøn frisk salat af den slags, jeg bare kan drømme mig til derhjemme og brød der var "hjemmebagt" hihi.Efterfølgende var der the, melon og kage. Jeg fik vist mere end jeg havde godt af, men igen... det er altså ikke tit jeg bliver budt sådanne fristelser. Jeg er helt fyldt op med gode samtaler, god mad og gode indtryk, af en kvinde der har en masse at byde på, og som er et fint menneske.

Jeg har været på rundtur og vi fik nørklet lidt. Ikke meget, men pyt det kan jo altid indhentes en anden dag. Jeg er sikker på at vi gentager succesen. Oveni hatten fik jeg også en blomst med hjem i en potte til altanen. En lille reminder om vores dag sammen. Den skal nu nurses her hos mig. Jeg føler mig altså dødheldig og glad over vores møde :-))

Nu vil jeg sidde lidt og tænke over hvad dagen bragte og bare prøve at vågne igen... inden jeg skal i seng.

9 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt med sådanne dage og mennesker :)

  SvarSlet
 2. Ååh, hvor er det dejligt, nor man mødes og ord på papir bliver til virkelighed, glad for ....og måske osse lidt misundelig..gggg...det er dejligt man sådan kanmødes! knus

  SvarSlet
 3. Skønt at høre at du havde sådan en god dag :0)

  SvarSlet
 4. Jeg blev så glad, da jeg læste dine ord... Vi er heldige, at vi kan skabe disse unikke forbindelser på tværs af blogland.

  Knus fra engen ;-)

  SvarSlet
 5. Sikke dejlig læsning! Ih hvor det glæder mig, at I havde en dejlig dag sammen ;O)
  Varme klem!

  SvarSlet
 6. Mange tak for en meget dejlig oplevelse !

  SvarSlet
 7. Hvor er det skønt at læse at I har haft en dejlig dag. herligt at man kan finde mennesker som man matcher med her i Blogland.

  Hvor var det en sød tanke med den blomst til minde om jeres møde.

  Knus

  SvarSlet
 8. Du er simpelthen sej, Henriette! Det er skønt, at du tager dig tid til at lade dig forkæle uden for hjemmet :-)
  Håber, du er ved at finde dig selv igen. Du må have en rigtig god weekend :o)

  SvarSlet
 9. Hej Allesammen. Tusind mange tak for alle jeres kommentarer. Det var sådan en god oplevelse og noget jeg bestemt gerne gør igen. Også med andre bloggere der har lyst.. :-)

  Det er nemlig vidunderligt for mig og sikkert også andre herinde, at man ad den vej kan finde og møde mennesker, man kan dele noget med, og som man ellers ALDRIG ville støde på hverdagen man færdes i.

  Jeg er så glad og jeg er også stolt at både Losarinas mor og mig selv. Vi turde og vi gjorde det. Hurra for det.

  Rigtig dejlig weekend til jer alle. :-)

  SvarSlet