21 juli 2009

Ordene der blev væk

Jeg har ikke mange ord i mig i dag..

Eller det vil sige det har jeg jo. Det er bare ord der ikke kan skrives her på bloggen. Jeg har masser af ord der svirrer rundt, ord der giver mig ondt i maven og som jeg ikke kan få ud. Jeg ved at hvis jeg åbner op og fortæller om mine tanker, kan de give mig ord retur der er så sårende at jeg hellere vil beskytte mig selv og tie. Og her taler jeg ikke om mine bloggevenner der alle er fyldt med gode og positive ord. Jeg taler om årsagen til mine ord. De mennesker der forårsager at de i det hele taget er der. De er i mine omgivelser og jeg må træde varsomt.

Mit filter til min sjæls følelser har alt for store huller, og skuffelser der måske normalt kunne takles har slået mig helt omkuld.


Jeg er rådvild er jeg...

16 kommentarer:

 1. Jeg sender varme klem til dig.

  SvarSlet
 2. En stor hilsen og et knus til dig, min søde ven.

  SvarSlet
 3. Sender gode tanker og knus fra engen ;-)

  SvarSlet
 4. Varme tanker til dig, Henriette.

  SvarSlet
 5. Pas nu rigtig godt på dig selv, jeg sender dig knus :-)

  SvarSlet
 6. En stor og varm krammer fra mig til dig.

  See you soon :-)

  Lis

  SvarSlet
 7. Hej Henriette
  Jeg har lige været forbi for at "friske op" efter nogle ugers ferie - og bliver simpelthen så ked af det, når jeg læser dine indlæg. Du må love mig - men allermest dig selv! - at du passer på dig selv og giver dig selv den ro og plads du har brug for.
  Tag dine strikkepinge og noget af alt dit lækre garn med ud under et træ et sted i en park - og lad ungerne larme og regere uden din tilstedeværelse. De klarer sig nok, også selv om de selv skal finde ud af det i nogle timer!
  Gør det til et fast ritual - få dig nogle timers FRED hver dag. Dét er dit "arbejde" - og når mor skal på arbejde må hjemmet klare sig uden.
  Jeg håber det hele snart bliver bedre for dig - og resten af dine!
  KH FP

  SvarSlet
 8. Jeg er helt enig - dit vigtigste job er at passe på dig selv søde henriette. jeg sender dig masse af gode tanker og knus. Kh Anette

  SvarSlet
 9. "Mit filter til min sjæls følelser har alt for store huller, og skuffelser der måske normalt kunne takles har slået mig helt omkuld."
  Søde Henriette, altså. Der er for meget holmgang i din sjæl lige nu. Kan du ikke bare skrive løs? Få det ud af sindet og ned på papir? Det hjælper - meget. Du kan jo lave kladder - som måske/måske ikke skal udgives. Du kan også arbejde med fiktive navne og fordrejede situationer. Det er en genial måde at bearbejde indtryk, man næsten ikke kan rumme. Mig har det i hvertfald altid hjulpet.

  SvarSlet
 10. Varme tanker og ønsker for at du atter finder fodfæste i dit liv. :-)

  SvarSlet
 11. Hej Madame,Lavendel,Jeanette Mariae,Lotus, Miri og Lis. Mange tak for jeres knus og kram. Det varmer selvom de kommer fra space.. :-))

  Jeg har brugt dagen til at bearbejde, det er lidt mere lyst nu, men et par dage til skal jeg nok have.

  Mange kærlige hilsener
  Henriette :-)

  SvarSlet
 12. Hej Frau Putz. Tusind tak for også din hilsen.Jeg vidste slet ikke at du kiggede forbi her, og det glæder mig meget at du ligger en hilsen til mig. Jeg har ikke rigtigt tænkt på det på den måde du der skriver, men det er jo rigtigt at det er mit "arbejde. Ser jeg sådan på det, får det en mindre egoistisk klang :-))

  Tusind tak og mange kærlige hilsener
  Henriette :-)

  SvarSlet
 13. Tusind tak Anette. Det er pænt af dig og jeg er glad for din hilsen.

  Mange knus Henriette :-))

  SvarSlet
 14. Kære Susling. Ja jeg ved det.. Jeg skriver faktisk også en dagbog her. Jeg har downloaded et program der er super godt til det. Det er noget jeg allerede i terapien fik banket ind i knolden, det at jeg ville have gavn af at skrive. Så det gør jeg også.Tværtimod er det meget svært for mig at lave dæknavne og den slags. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af, ikke at sige/skrive tingene som de er. Jeg ville også allerhelst undgå at være så kryptisk i dag, men følte at jeg ville komme i klemme med at være direkte, og ud skulle det altså, så det blev dette underlige skriv. Ved lejlighed skriver jeg nok lidt mere åbent omkring den skuffelse jeg syntes jeg må æde. Det skal bare lige vente lidt. Men det er svært for jeg brænder efter at høre andre kvinders mening. Det er det min blog her gavner mig så meget med. OG du kan tro at det gør mig godt at have denne blog. :-)

  OG så spørger jeg dig kære Susling.. Hvad pokker betyder holmgang???? Hihi

  Mange kærlige hilsener
  Henriette kartoffelmos. ;)

  SvarSlet
 15. Mange tusind tak for dine tanker og din skriv Catarina. Det varmer og gør mig glad.

  Knus Henriette :-))

  SvarSlet
 16. Holmgang er vel en mere malerisk beskrivelse af massiv bølgegang.
  Og Jep...det at skrive er en super "medicin". At få tingene formuleret og ud af sindet er bare gennemgående en genial måde at håndtere ting. Man kan skrive afskedsbreve til paphovederne, formulere sceancer og scener man ikke ku' rumme på et vist tidspunkt. Genfinde kærlighed og længsel...

  Jamen, det er bare om at gå i gang. Og så må dem rumme, der rumme kan...

  Kram

  SvarSlet