27 august 2009

Madplan og strikkeklub

En madplan er under udarbejdelse...Det er dog ikke så let syntes jeg, og jeg tror jeg må vente til næste uge, med at sitte mig ned og gøre det grundigt. Min koncentration er i udu, og jeg roder rundt i links og gode råd. Dog vil jeg lige bemærke at Suslings ideer ikke er uden evner, så dem har jeg taget til mig. Der er nu lagt i kakkelovnen til mindst een fiskedag hver uge OG en dag uden kød. He he he

Jeg er djævlen forklædt som moder.. :-)


Et måltid uden kød er lig med dyb depression, opgivende blikke og troen på sultedøden. MEN..
Jeg er da ligeglad for jeg bestemmer nemlig. Det er sådan det går, når ingen gider yde deres, men gerne vil brokke og modtage. ;)Nu tror jeg istedet jeg vil sætte mig til rette med mit strikketøj, en krimi og en kop kaffe.Jeg har iøvrigt bestilt lidt nyt kluns. HM er min faste leverandør af jeans og andet, og det passer mig så fint at jeg bare kan klikke mig frem til garderobens fornyelser. Jeg absolut hader at shoppe tøj. Det keder mig, jeg bliver utålmodig og finder jeg ikke med det samme, hvad jeg går efter, så er jeg den der er smuttet igen. Jeg shopper utroligt meget på nettet også fodtøj, og jeg har endnu aldrig haft een eneste negativ oplevelse. Heller ikke fra de butikker jeg har handlet med i udlandet.
Da jeg endnu ikke føler mig god og tålmodig nok til at gå i gang med strikkede lange trøjer, har jeg bestilt en sådan, den er selvfølgelig slet ikke i samme kvalitet som en jeg kunne fremstille selv, tilgengæld har den ikke kostet noget særligt, og så kan den holde den kommende sæson. Derudover er der lidt t-shirts og et par jeans jeg kan passe...

Det er da om ikke andet noget at se frem til på tøjfronten. :-)

Til sidst vi jeg lige minde alle om, at der i aften er en uge til at vi skal mødes hos Losarinas mor, til vores første strikkefællesaften. Jeg glæder mig meget og håber at det bliver smadder hyggeligt og inspirerende. Er der nogen derude, der stadig overvejer, så kom da. :-)

8 kommentarer:

 1. Det er imponerende med dit madprojekt, glæder mig til at høre hvordan det spænder af. Her er de madugeplaner, der er blevet lavet kørt en gang i mellem gennem årene, men ofte er de så kørt af sporet igen. Hjemme hos os skiftes vi til at lave mad, Lou Lou har haft rigtig mange maddage fordi hun elsker at lave mad og får en del hjælp til det. Kunne også godt ønske mig flere rugbrødsmaddage.
  Hvor er det en superlækker frakke. Er den på nettet hos HM???
  Jeg håber lidt på at kunne komme den 3. sept., det kunne være mægtig hyggeligt at møde Jer IRL.
  Mange hilsener fra Lotus

  SvarSlet
 2. Hæ hæ...plag dem med fisk og vegetarretter!

  Hvis du har brug for lidt indspark, så er man altid godt stillet med pengasius. Min mand laver sådan nogle små pakker - papilotte - hvor fisken bliver bagt i ovnen sammen med grønsager og olie. Dét bliver spist. Der er også den klassiske pasta med rejer og laks og chili. Rejer kan man tit finde på tilbud og man skal ikke bruge så mange. Laks finder vi tit som rester eller vi skærer lidt af laksefileter, som vi så får en anden dag.

  Vegetarretter synes jeg er lidt sværere, når man ikke er fuldblodsvegetar. Det er faktisk lidt af en udfordring. Vi ender lidt for ofte op med grønsagstærter og salat...

  Og bare for at runde af: Hvem shopper ikke online? Jeg har selv lige fået et par sorte haremsbukser og en trøje med posten...og så ringede postbudet lige på to gange med: bøger, blækpatroner til printeren, og kluns til min metrosexuelle søn.

  SvarSlet
 3. Hej Lotus. Uhh du skal altså prøve at finde tid til at komme på torsdag. :-)
  Det ville være så hyggeligt.

  Den blå sag er en tyk striksweater som jeg satser på at bruge hele vinteren igennem som en hjemmeting og sån.. :-)

  Den er købt online hos HM nemlig så ;)

  Knus og dejlig fredag til dig

  SvarSlet
 4. Jamen Susling.. jeg har en fornemmelse af, at der stadig er mange der ikke rigtig tør benytte nettet som indkøbsmulighed. Jeg selv er så bare altså vild med det, og elsker også når posten kommer med pakker til mig. :-)

  Det med de grønne dage, bliver helt sikkert også noget med tærter og den slags her i huset. Det er jeg selv glad for og jeg har hidtil kun lavet dem når vi er alene i sommerhuset, men nu kommer det altså også på menuen her i huset. Så må de skrige eller lade være hihi

  Knus og dejlig weekend til dig der ved kajen :-))

  SvarSlet
 5. Hvorfor er det lige at man bor så langt væk, jeg ville da gerne være kommet til strik.

  det er rigtig godt med din madplan, vi spiser meget kødløst og jeg er sikker på at de nok skal overleve hjemme hos dig... griner.

  Lækker trøje du har bestilt.

  Knus

  SvarSlet
 6. En ting ad gangen er bedre end to ting på en gang. (Citat fra Politimesteren i Kardemomme by!)

  Billedet af dig og datteren er supergodt - jeg kan godt lide at du har anbragt det der! Super :-)

  SvarSlet
 7. Hej Pernille.
  Ja det ved jeg de gør, det er kun dem der tror de vil dø af sult hihi.

  Jamen kom da herover, du skal være så velkommen:-)

  Knus og dejlig fredag til dig

  SvarSlet
 8. Hej dax2.

  Tusind tak for rosen af billedet. Jeg syntes der måtte et mere vellignende foto på , og hvad bedre end dette. :-)

  Dejlig weekend til dig
  Kh Henriette

  SvarSlet