27 august 2009

Svedigt møde på skolenMødet i går aftes var lidt svedigt...

Af flere grunde faktisk.Da jeg ankom slog det mig pludselig, at risikoen for at eks'en kunne finde på at møde op var til stede. Jeg begyndte omgående at svede helt vildt. Nu ved jeg godt at medicinskiftet kan være medvirkende, men fornemmelsen af dråber der triller ned fra halsen og i ansigtet, er altså bare så ubehageligt. Jeg begynder at forstå hvad det handler om, når kvinder fortæller om hedeture i forbindelse med overgangsalderen...


Der sad jeg altså varm som en toast, og lyttede til diverse planer for det kommende skoleår. De fleste af forældrene kender jeg jo godt, det har alle dage været en fasttømret forældregruppe, men det sjove er, at der i mellem dem var nogle der ikke anede hvordan de skulle takle, at jeg dukkede op. Det er dem der har drenge. De forældre har jo haft kontakt med Rasmus far de seneste år, og selvfølgelig er den lidt tricky. Jeg er heldigvis ligeglad, men var ikke tilpas ved tanken om de scener der kunne udspille sig hvis han mødte op.

Sådan gik det heldigvis ikke, og senere kom jeg i tanke om, at det slet ikke var aktuelt for der var jo en vigtig fodboldkamp på programmet i aftes, og det er noget der får højeste prioritet til alle tider hos farmand.


Jeg havde min bog med til at notere i, og det var heldigt for helledusseda, hvor var der mange punkter. Det der i min bog fik mest plads, er så det faktum at der i dette år sker en masse omkring fremtid og valg. Datoer på møder om praktik, efterskoler,gymnasier osv osv er blevet plottet ind. Og jeg skal lige hilse og sige, at det er mange!

Derudover er der så problemer med en stor del af drengegruppen. For Rasmus vedkommende er det jo ikke overraskende i betragtning af de seneste måneders oplevelser, og der bliver jo ikke nævnt navne, men alle ved alligevel godt hvem det handler om, og der er blevet sat en masse i værk for at få dem på sporet igen. Fokus er på at det er næstsidste skoleår, og derfor et år med en del forberedelse til niendes mange prøver og krav. Jeg selv skal lige sluge al den information, for nu har jeg så fire børn med hver deres problemer og medfølgende opgaver der skal løse dem.

Pyhh altså


I dag er der endnu to-tre vigtige opringninger jeg skal have fra hånden. Den ene er om mig selv.

Jeg fik skæld ud hos Ester i mandags, fordi jeg jo har ændret på min medicindosis uden at tale med lægen om det... og JA JA, jeg ved det er no no, men han var altså netop gået på ferie og jeg KUNNE BARE IKKE udholde een dag mere på de to slags jeg fik. Tanken om vægten der bare stiger og stiger i raketfart, fik mig til at gå tilbage i mine egne journalkopier og der kunne jeg se, at jeg tidl har fået en anden dosis og bla bla bla... jeg har masser af gode undskyldninger, men nu skal jeg nok få bestilt en tid, så jeg kan få lægen med på den også. Jeg ved jo godt at der skal være kontrol hele tiden.

Hvad ellers... hmmm


Ik så meget tror jeg. Der skal købes ind, jeg skal ud og gå tur med Anika i aften, jeg vil gerne ha strikket lidt videre. Er lidt ærgelig over, at det er så længe siden jeg har været på strikkecafeen, så måske jeg i morgen smutter derned lidt. Jeg har fået lov til at komme og få hjælp selvom det egentlig kun er tirsdag formiddag der er åbent og det er jo sødt af hende. :-)


5 kommentarer:

 1. Du har søreme også meget at se til, men jeg synes du klarer det så flot! Dejligt at du skal ud at gå med Annika - og at du kan gå i strikkecafeen, når du gerne vil.
  Varme klem og ha' en rigtig god torsdag :-)

  SvarSlet
 2. Kors! Jeg havde lige skrevet en indsigtfuld og hylende skæg kommentar (!!???) og så forsvandt den i cyperspace...Nå, bare kort!
  Hader forældremøder, hader alt det her konsensus, man skal præstere, så alle bliver tlfredse..og hvor man skal diskutere banaliteter som beløb på fødselsdagsgaver, antal mader i madkassen osv...Jeg er gudskelov snart helt fri af det...

  Mht. at nu er det sidste udkald og alle skal tage sig sammen er det vist en lærerklassiker...har i hvertfald hørt den et par gange...og hver gang har jeg tænkt: Fint nok. Selvfølgelig. Men hvad så med alle de tidligere år? Var det bare lal og fri leg?

  Mht. piller. Synes godt nok, at du leger en farlig leg...men jeg forstår dig godt. Har set folk, der er svulmet op af den grund. Mon ikke din læge kan forstå dig, så I finder en løsning?

  SvarSlet
 3. Hej Madame.

  Jeg er også så glad for at vi skal gå sammen, det er nu hyggeligt. :-)

  Jeg ønsker også dig en god dag og sender lige en knuser med i space

  SvarSlet
 4. Hej Susling.

  Jeg kender det, og det er hammer irriterende at miste det man lige har skriblet. ÆV
  Nå, men jeg har så altså lige i dette øjeblik sendt dig en mail, og den skulle være ok og sendt og ikke mistet til spacemailslugerne.. :-)

  Og ja jeg ved det, men trods alt har jeg ti års erfaring med det her medicinnoget, og jeg ved at jeg før har fået den dosis jeg så tager nu. Men ja mor, jeg skal nok.. ringe til lægen om det. Jeg har udskudt det, fordi jeg ikke vil skældes mere ud :-)

  Tak du, fordi du bekymrer dig om mig og mange knus får du for det. ;)

  SvarSlet
 5. Jeg hader absolut forældremøder, og er nu fri for dem.
  Håber at du får nået at komme på strikkecafe !
  Knus

  SvarSlet