29 august 2009

Mads og monopolet og marsvin

Vi begynder denne lørdag morgen med vores ynglingsradioprogram.Mads og monopolet er altid leveringsdygtige i gode dillemmaer og herlig underholdning. Eet er at man får et indblik i alle mulige og umulige dilemmaer, et andet er monopolets panel, der sommetider får sagt nogle rimeligt morsomme ting. Ikke altid bevidst..

Med radioen kørene og morgenkaffen i kopperne har vi også været uderholdt af vores små pelsede kæledyr. Denne weekend er det de to ældste der er bosiddende for enden af vores sovesofa. De kom ind i torsdags, og helledusseda for en begejstring de lagde for dagen. Efter en uge i buret, uden at kunne gå ind og ud som de selv vil, er der ingen tvivl om, at det er dejligt for dem at bytte plads igen.

Jeg åbner lågen da jeg står op. John ligger stadig under dynen og snuer, og lynhurtigt indtager de hele sengen og får hurtigt lavet rav i den. Cupcake som jo er den der er allermest modig, spæner ind under dynen og ender helt oppe ved hovedpuden. Der står den så og slikker John forsigtigt på kinden. Den nusser og snuser og kilder han med knurhårene, noget han slet ikke kan holde til. Han er så utroligt kilden at bare den mindste berøring får ham til at grine, derfor er sådan et pelset dyr noget der kan få ham til at vågne på stedet. Det hygger jeg mig rimeligt meget over at kigge på. hihi

Nu har de brugt en times tid på at ræse rundt i de gange de får lavet under vores dyner, og er endt i en bunke i den ene ende af sengen. Der ligger de så sødt og sover. De er simpelthen vilde med dyner,tæpper og puder.

I torsdags da de kom herind spurtede de rundt, og skulle lige prøve det hele af. Det foregik på den måde, at de i fuld fart ræsede op og ned af sofaen,for derefter i en hurtig og pudsig bevægelse at smide sig ned for lige at afprøve hvordan puderne var at ligge på. To sekunder efter var de i gang igen, og så skulle næste sted afprøves som soveplads. Sådan gik der lang tid og jeg tog en masse billeder for at fange lidt af deres opførsel. Det er svært at forklare, men kig med her:


Her er billeder af deres afprøvning og billederne ligger i kronologisk rækkefølge. De er alle taget i løbet af fem-ti min.


Hej igen dejlige pude

Og hej her


Her er vist godt at ligge

Eller jeg kunne også rykke herhen

Eller her måske

Nej jeg vil også ligge her:
Ahhh her er der godt at være

Og her er også en mulighed for hygge


Lykken er en kammerat at sove medHold op hvor jeg er glad for de små nuttede kælepotter.
Morfar har lige været forbi for at hente Rasmus. De to skal ud og cykle sammen idag. Josefine skal bare være her og nyde at hendes computer står klar med spil, og der er vist også en ordentlig bunke vasktøj der skal klares inden hjemturen i morgen.
Mira har skoledag i dag fra klokken 12, det er afslutningen på en temauge i skole.
Og Theis... tjaaa ham ved vi faktisk ikke rigtigt meget om. Han sover endnu!
Om ikke mange timer skal John og jeg til housewarming og jeg må hellere smutte en tur i bad. Vi skal lige omkring rødovrecentret inden vi skal være der, en gave skal indkøbes, det glemte vi selvfølgelig alt om i går, da vi var der for at købe lidt ind. ÆV


Sådan ser vores lørdag ud her på matriklen.

10 kommentarer:

 1. Ih hvor er de altså kære! Jeg får helt lyst til muidyr igen, meeeen sådan som livet kører pt, skal jeg vist være glad for at der ingen bure er at gøre rent! Hyggelige er de nu, sådan som de hilser og pifter.
  ps - min tidligere genbo var/er også brodeuse, kan være I kender hindanden.

  SvarSlet
 2. Hvor er de søde! Håber i får en god housewarming-fest. Knus

  SvarSlet
 3. Kære Henriette.

  Hermed et meget, meget forsinket tillykke med fødselsdagen! *Hurra Hurra*

  Jeg har lige skimmet alle de indlæg du har skrevet mens jeg har været væk. Dejligt at se at du holder ved med det hele. Og så fik jeg også 'mødt' din John :-)

  Forsat god weekend. Vi blogges ved!
  Knus
  Malou

  SvarSlet
 4. Dine små firebenede er bare så søde. Jeg får helt lyst til at have små gnavere igen, men må nok holde mig i skindet, fordi vi har katte.
  Rigtig god søndag til dig, varme klem :-)

  SvarSlet
 5. I har da meget sjov med de dyr her. Troede faktisk slet ikke, at marsvin var kælepotter på den måde. Men så blev jeg så klog :-)

  Rigtig god søndag :-)

  SvarSlet
 6. Hej Linda. Det kan da godt være, hvem er hun da?? :-)

  Ja de giver altså megen fornøjelse, men man skal helt rigtigt have tiden til at passe dem.

  Dejlig søndag til dig og
  KH Henriette

  SvarSlet
 7. Hej Anette.
  Jo tak det gik over al forventning for mig ihvertfald. :-)

  Ønsker jer alle en dejlig søndag herfra
  Knus

  SvarSlet
 8. Hihi Bedre sent end aldig kære Malou.

  Du har jo også nok at se til, når du endelig er hjemme så det er imponerende at du har skimmet det hele igennem. Der er jo både muntre og triste indlæg imellem. Ganske om livet jo er.

  Tak for din søde hilsen og dejlig søndag til dig
  Knus

  SvarSlet
 9. Ja Madame, det går bare ikke med dine to katte også. :-)
  Men du må gerne hygge dig med mine her på siden hihi

  Mange knus og dejlig søndag fra mig.

  SvarSlet
 10. Jo de kan godt lære at være kælede.. :-) De gør mig i så godt humør, og jeg er glad for at vi fik dem, det er jeg altså

  Tak fru E for din kommentar og jeg ønsker dig en herlig søndag.

  SvarSlet