09 september 2009

Alternativ til udflugten til engen..

Jeg har været nødt til at blive hjemme fra engen i dag...


Hos Jeanette Mariae befinder der sig en lille gut, der ikke vil have godt af at blive smittet af mig, så jeg måtte pænt aflyse og håbe på at en anden dag måske byder på besøg.

I stedet har jeg så været alternativt på efterårsmission.


Farverne i mit første strikkede sjal er jo nærmest som skabt til at bære nu, så jeg fik taget mig sammen til at få det skyllet op. Det råhvide sjal fik samme tur og nu ligger de til tørre det eneste sted jeg har, hvor der er plads og underlag nok til at klare våd uld.. nemlig på vores seng.


Det kunne godt se ud til at vi skal sove i stuen i nat, for de to strikkede skønheder overlapper hinanden og er nok lidt længe om at tørre helt igennem.

Jeg er dybt imponeret over hvor meget større og perfekte og bløde de er blevet, nu hvor processen er færdig.


Dagens talemåde:
Tålmodighed er en dyd...


HOLD da op hvor har jeg sat mange nåle i. Da først jeg var færdig med at nåle op, blev jeg helt fikseret på hvor meget forskel der var på de blonder der ikke havde fået en nål, og dem der var sat nål i, så nu er ALLE blonder på begge sjaler glattet helt ud.Med posten kom den første lille bog jeg bestilte forlede fra bogklubben. Den blev ikke nævnt da, men nu får den lidt spalteplads for ihh hvor er det faktisk en god lille sag.

På en let og overskuelig måde, giver den små anvisninger på hverdagsmeditation som kan puttes ind i alle mulige situationer.


Lige noget for mig, og den skal nok komme i brug :-)


Min albue har det meget bedre efter at jeg har pauset fra den røde sweater, så nu er der udsigt til at jeg kan komme lidt videre. Indtil i morgen er det dog tæppet jeg vil hækle videre på.


Her til sidste vil jeg lige sige at jeg i morgen kommer med ny datoer for strikkeklubbens arrangement. Så er der god mulighed for alle til at finde tiden enten i okt/nov eller dec. :-)

11 kommentarer:

 1. Hvor er de smukke, Henriette :)

  SvarSlet
 2. Flotte sjaler du der har fremtryllet.

  SvarSlet
 3. Tak Pernille. Det syntes jeg jo også :-)

  SvarSlet
 4. Tak Margith. Især fordi det jo er mine første forsøg på at strikke andet end tæpper og den slags ligeudaflandevejenting..:-))

  SvarSlet
 5. Dine sjaler er helt utroligt smukke, Henriette! Og 'Meditation for alle' er en bog jeg må have fat i - den ser meget spændende ud.
  Jeg håber du er ved at være rask igen, varme klem til dig!

  SvarSlet
 6. Håber, at du er i bedring. Din tid blev da anvendt til noget rigtigt dejligt, kan jeg se. Hvor er de dog smukke dine sjaler.

  Knus fra engens land ;-)

  SvarSlet
 7. Hej Madame og tak. :-)

  Bogen er smadder let at gå til, og så er den heller ikke særligt stor, faktisk lige til at tage med i tasken. Den tror jeg godt du ville kunne få noget ud af.

  Dejlig dag og knus til dig;)

  SvarSlet
 8. Hej Jeanette Mariae.

  Jamen, jeg var altså så ærgelig, at jeg jo måtte lave et eller andet, det kunne muntre mig op ;)

  Jeg det bedre, er bare dødtræt syntes jeg

  Og knus til dig

  SvarSlet
 9. Smukke sjaler og smukke smukke blonder, kære Henriette. Og sikken en masse nåle, håber at du fik alle med inden I kom i seng (hi,hi).
  Man skulle ikke tro, at disse var dine første sjaler :-)))

  SvarSlet
 10. Kære Laura. Jojo den er god nok, jeg er begynder, men jeg er altså vild med netop den blonde og derfor laver jeg den om og om igen. hihi
  Alle nålende er ude, men vi opdager først i aften om det er helt rigtigt, for de var så længe om at tørre, at vi måtte sove i stuen sidste nat :-))

  Manden tog det pænt, men vil nok være mindre overbærende hvis han skal lege fakir :)))


  Tusind tak for de pæne ord og mange knus

  SvarSlet
 11. Hvor er de smukke dine sjaler, Henriette :-)
  Når jeg igen kommer ind i en strikkeperiode, tror jeg også, jeg vil give mig i kast med et.
  Knus til dig!

  SvarSlet