15 september 2009

Lyt og strik

Jeg strikker og glæder mig til i morgen aften...


Der begynder mit aftenskolekursus nemlig. Jeg skal til strik. Trods det at jeg også kommer i strikkecafeen, så er jeg allerede fyldt med planer om det jeg gerne vil lære inden kurset slutter inden jul.

Strømper, visse hæklefiduser, helst også lidt blonder til sjaler og så snoninger. Jooohh der er masser jeg skal nå, men i morgen tager jeg bare lidt blandet garn med, og så tager vi den derfra.

Det bliver også spændende at møde og se, hvor mange og hvilke kvinder der møder op. Det kunne være sjovt hvis der var nogle jeg kendte i forvejen. Kurset er jo på Rasmus' skole og ligger på min gamle vej. Måske der kommer nogle fra lokalområdet..

Nu står den på rød sweater og lydbog. Jeg har investeret i den første Larsson, for den HAR jeg læst, og derfor kan jeg måske bedre forholde mig til at lytte på den.
Jeg har nemlig en ting at fortælle...

Nr to lyttebog jeg købte i går, prøvede jeg her til formiddag og ved I hvad???


Oplæseren er FORKØLET!!! Han sidder fa.... og snøfter hele tiden. DET kan jeg altså slet ikke ha med at gøre. Det forstyrrer oplevelsen og jeg gad slet ikke lytte færdig. Hvorfor pokker laver man sådan en optagelse OG tager penge for den?? Er det bare mig der er kræsen??


Nu venter Larsson og en oplæser der hedder: Torben Sekov. Jeg syntes jeg kender navnet, og stemmen er ihvertfald bekendt.

Schyyyy jeg lytter.. ;))

9 kommentarer:

 1. Jeg er spændt på at høre om du synes bedre om den nye lydbog. Jeg har prøvet et par gange men jeg synes ikke det er så fantastisk. Jeg kan slet ikke have sådan noget snøvleri. Jeg mener - det kan jo ske for os alle men som regel kan man da gøre noget ved det. I går sad jeg i FIRE TIMER - ja 4 timer - i et fly ved siden af en mand der så ud til at være en 10-15 år ældre end mig. Han snøvlede flere gange i minuttet (jeg talte altså ikke :P ) og det gjorde han konstant i 4 timer. Og når han ikke snøvlede så gabte han højlydt. Og når han ikke snøvlede eller gabte så sad manden bag mig konstant med begge knæ inde i min ryg så jeg har sindsygt ondt i dag. Ja ja - god ferie men sikke en træls tur hjem. Nå men det var en længere kommentar. Jeg glæder mig til at høre om dit strikkekursus. Knus

  SvarSlet
 2. Nej du er ikke kræsen - det kan man da ikke.

  Jeg hørte rigtig meget lydbøger da jeg var teenager. Dengang kunne man kun få lov at lånelydbøger på biblioteket, hvis man havde læsevanskeligheder. Det havde jeg ikke, men jeg fik dem overtalt på biblioteket, til at tro på jeg havde, også lyttede jeg ellers - og det var en fantastisk måde at gøre flere ting på en gang :)

  Det er et stykke tid siden, jeg sidst forsøgte med en lydbog, men jeg oplevede at jeg ikke hørte rigtig efter, og ikke fik det hele med - så vil jeg heller selv :)

  Jeg kunne selvfølgelig også prøve mig frem med det system, en af mine barndomsveninders mor havde - hun strikkede og strikkede mens hun læste i en bog, der havde klemmer til at holde på siderne og stillet op ad noget, så den stod på skrå :)

  Men god fornøjelse med den næste bog, måske virker det bare bedre, når det er kendt stof. Der er det ikke helt så vigtigt at høre efter hele tiden :)

  SvarSlet
 3. Hej Anette. Ej det var da også en slem hjemtur. Jeg har et eller andet med at snøfte. Ok det kan ske for alle når man kommer ind fra kulden og den slags, men er man forkølet så puds da for pokker næsen. Jeg ved også at der kan være allergi inde over, men jeg er altså efter mine unger, de skal pudse næse skal de.:-)

  At være oplæser med forkølelse eller allergi duer bare ikke BASTA.

  Godt at du er vel hjemme og må du hellere få hvilet lidt ud. At rejse er faktisk lidt udmattende

  Knus og sov godt :)

  SvarSlet
 4. Jeg kan huske da jeg var barn, der kunne man låne eventyr på kasettebånd. Dem har jeg altså virkelig lyttet meget til, men det var jo dengang og det er længe siden :-)

  Sov godt
  Knus Henriette

  SvarSlet
 5. Håber virkelig denne lydbog virker for dig :-)
  Det bliver bare spændende med det strikke kursus :-)

  SvarSlet
 6. Det der med snøvleriet...grrr...det ville få mig op i det røde felt, klage ville jeg.
  Klemmer og stativ går slet ikke, jeg læser for hurtigt, så det bliver halv strik og halv læsning.god dag

  SvarSlet
 7. Godmorgen Miri.

  Den virker.. i små bidder :-)
  Og jeg GLÆDER mig til i aften.

  Knus og god dag kære

  SvarSlet
 8. Godmorgen Lavendel.

  Ja jeg syntes altså også at det er lidt kikset.

  Mavedansen.. Jamen jeg er da i fuld gang *fnis*

  Rigtig god dag og kærlig hilsen til dig:))

  SvarSlet