03 oktober 2009

Hvad man må gøre i dette vejr...

.. er at ligge på sofaneseren, med plaid, kaf', film i fjerneren og masser af strik inden for rækkevidde.Så det er lige hvad jeg gør. Først har jeg fornøjet mig med en frisk lille krimi og nu står den på Sex and the City. Det er en fin fin ting at hygge til, for jeg behøver ikke være opmærksom hele tiden. Den er set så mange gange, at jeg kan nøjes med at lytte. Jeg ved hvor vi er og kender replikkerne. I virkeligheden er det vist lidt pinlig, men jeg syntes den er herlig.

Jeg har fået strikket lidt videre på min berømte første sok, og den røde sweater skal pilles lidt op, det er jeg totalt muggen over, så den ligger bare lige her og hoverer over mig. Derudover eksperimenterer jeg lidt med det ene og det andet. Noget chikoladefarvet blødt blødt garn er indkøbt for et stykke tid siden. Beregnet på et halstørklæde til mig selv, men føj hvor er det besværligt at strikke med. Det er snoet og pinden kommer hele tiden til at smutte imellem de to tråde, desuden er det så tyndt at det kommer til at tage en krig at blive færdig med.

Jeg har derfor kombineret det med noget tyyyykt råhvidt uldgarn, og det ser egentlig ok ud, men efterhånden som det skrider frem, ser det ud til at det i stedet vil ende med at blive til et pudebetræk til en af sofaens puder. Med andre ord en vinterpude.

Lidt af dagens strikkeleg. Nederst ligger der iøvrigt et tæppe jeg har strikket for år tilbage, det er faktisk stadig en favorit når jeg fryser.


Alt i alt mangler jeg desperat et ordentligt projekt, og tror I jeg kan beslutte mig til hvad det skal være??? Niks, nej, no, njet og nein. Min hæklede firkant ligger heldigvis godt i hænderne så det får lov at vokse lidt igen idag.

Lånt fra nettet er dette foto, og bliver det ved med at regne som nu, ender Grøndalsparkvej nok sådan her..

4 kommentarer:

 1. hilsenfra Solen...knus lavendel

  SvarSlet
 2. Det er fantastisk med sådan noget baggrundsstøj, der ikke er nødvendigt at se på, men bare skal være der. Til det Sex & the City helt i top, eller Matador eller en anden serie :)

  Det ser supergodt ud, det hvide og brune, men jeg kan godt se, det bliver lidt kompakt som tørklæde, men sikkert dejligt at læne sig op ad en kold vinteraften :)

  SvarSlet
 3. Sofadag - ja! Og det bliver denne søndag vist også.
  Sex & The City egner sig bl.a. til at more sig over, og jeg tror ikke det er pinligt :-)
  Ellers kan man jo "nøjes" med Radioens P1-Libido-serie, der er ikke billeder på, så krøller tæerne ikke så meget!

  SvarSlet
 4. Ja det må blive fjernsynsvejr i dag, det er helt sikkert også sofaen der bliver indtaget her i dag. Det ser fint ud det du er ved at strikke.

  Ha en god søndag

  SvarSlet