16 februar 2010

Her krukker maskinerne ( og lidt strik )Vort hjem er fyldt med maskiner.


Af enhver art og størrelse, med hver en funktion, farve og berettigelse. Sådan er tilværelsen efterhånden indrettet, og vores hverdag blevet lettere, hurtigere og mere effektiv.


ELLER... hvad?


For her i huset lever disse maskiner også deres helt eget liv, hvilket gør vores liv mere langsomt, besværligt og frustrerende. Af en eller ande grund har vi for tiden mekanik som bare ikke virker efter hensigten.


Se bare her:

Videoen gider kun virke ind i mellem, noget der ikke er nogen umiddelbar forklaring på. Den har ikke gidet komme med en ferieplan, og derfor kan jeg feks ikke optageprogrammer, eller for den sags skyld se gamle optagelser, skulle jeg få den lyst. Den er resultatet af en bytteaktion, fordi den gamle magen til også strejkede, og der kunne firmaet ikke finde fejlen, så de sendte os efter to mdr!!! en ny af slagsen. Der kan muligvis være tale om et komplot fra de to videoers side, og jeg er begyndt at tro at de har talt sammen..

Printeren, ja den har jeg jo allerede fortalt om. Den er så krukket at den har besluttet sig til KUN at arbejde hvis den får særbehandling og bliver fodret med et ark papir ad gangen. Næsten som Cupcake.. han vil også helst spise af hånden.

Min bærbare computer. Den er bestemt heller ikke interesseret i at lave mere end højst nødvendigt. Ganske som med teenagere forresten. Trods det at den kun har boet her hos mig i et halvt års tid, brokker den sig højlydt allerede. Pruster og stønner, lukker ned for et godt ord, overopheder allerede INDEN den har været tændt i to sekunder. I søndags var den helt åndssvag, for efter mange lange skriveøvelser og en tryk på SEND, postede den et indlæg der så fuldstændigt forrykt ud. Sådan ca som det ser ud i et mareridt. Bogstaverne blev simpelthen større og større og teksten var til sidst bare en kæmpe ulæselig masse. Jeg forsøgte at redigere, kopierede og slettede i eet væk, men lige slemt var det. Midt i processen døde den. Et langt pust som det sidste åndrag , og så var den gået i sort. Nu virker den kun i kort tid, og må som en anden pensionist have pause for at køle ned igen. En returnering er inden for rækkevidde og derfor har jeg brugt lidt tid på at lave back up af mit arkiv.

Min mobil lever også sit eget liv. Den er ikke vild med stavekontrollen og bliver ved med at ændre på opsætningen af sig selv. Mystisk

Opvaskemaskinen strejker med jævne mellemrum, men er nok lovligt undskyldt for den er en gammel dame efterhånden.

Sådan går det bare derudaf med alt det der skulle være med til at gøre livet lettere. Lettere skulle det også blive at man har et toilet i stedet for et das, og i går fik vi et nyt af slagsen, fordi det gamle var FOR gammelt. Det rendte for et godt ord og kunne ikke fyldes op igen. En effektiv bliktud var klar allerede klokken 8 mandag morgen, og der stod jeg med sovehår og bar røv. JA ja og jo jo, kom du bare ind. Han var kvik og nu har vi en smukt hvid siddeindretning derude på badeværelset. Lidt for kvik var han, for han nåede at køre det gamle på lossepladsen MED vores næsten nyerhvervede toiletbrædt med gør-det-selv-klap-ned-sæde-uden-at-det-hele-ryster på. Det opdagede jeg først flere timer efter da jeg af vane gav slip på låget og det sagde BANG med et meget højt brag, så højt at jeg blev helt glathåre igen af bare forskrækkelse. Æv da os'


Heldigvis skal der mere til for at jeg får mine dage ødelagt, for jeg er jo en lykkelig strikker :-)Er næsten nået til vejs ende med Dominosjalet og jeg er så stolt. Det er kæmpe og kan kun være skønt, at gå rundt med her i denne kolde tid. Tusindfryd er under forberedelse, jeg laver opsøgende arbejde for at lære så meget som muligt om mønsterstrik, vinding af garn i flere farver og hvordan jeg gør det mest praktisk. Pernille er en knag, for hun har lovet at vise mig hvordan jeg fletter trådene bagpå arbejdet. :-)

Der manglede liiige et par farver for at gøre det helt rigtigt, så jeg har en aftale med Holst som sender mig en lille bitte smule af sit smukke supersoft, og nu venter jeg bare på at posten kommer. En strikkeprøve kommer jeg nok ikke udenom, men det er fint, for så får jeg også lige øvet lidt på den måde.En dejlig dag truer kan jeg fornemme. Tirsdag er nemlig dagen hvor jeg vil bage boller og strikke, og vente på at ejendomsmanden kigger forbi. Han skal lige finde ud af, hvor søen der breder sig på vores gulv i badeværelset kommer fra? Igennem de seneste måneder har jeg troet det var en teenager der tog bad i hele rummet, men nu ser det knagme ud til at der er en læk i vores faldstamme. Adr..


Pjask pjask og husk gummistøvlerne når du skal tisse :-)

10 kommentarer:

 1. Intet kan forstyrre dine glade tanker idag, end ikke et par gummistøvler:)
  Rigtig god tirsdag!

  SvarSlet
 2. Åhhh dejligt med din humoristiske tilgang til maskinparken, som kan være en prøvelse ind i mellem, og helt sikkert når de ikke arter sig som forventet.
  Dejlig tirsdag til dig

  SvarSlet
 3. Du lyder så positiv, selvom tingene omkring dig, driller lidt.....super godt :-)
  Flot strik du er i gang med.

  SvarSlet
 4. WOW , hvor er det bare flot dit strik , super skønne farver ... Rigtig god dag til dig :-) Knus

  SvarSlet
 5. Hej Oline. Nej jeg lader mig ikke rokke af lidt vand og maskinstop hihi.

  Håber at alt er vel hos dig og ønsker en god onsdag
  kh Henriette

  SvarSlet
 6. Hej Inge, nogen gange må man bare grine i stedet for at græde når det bliver for meget. ;)

  Rigtig god dag
  Henriette :)

  SvarSlet
 7. Tak Bebiane, Jeg er jo i lære som optimist, så jeg griner i stedet for at græde over de pokkers maskiner hihi

  Dejlig onsdag
  Henriette ;)

  SvarSlet
 8. Tak Garnmoster. Jeg glæder mig sådan til det er helt færdigt ;)

  God onsdag og knus
  Henriette

  SvarSlet
 9. Et smukt sjal som snart er klar til at varme dine skuldre... Det er skønt når et arbejde endelig bliver færdigt og resultatet er blevet godt.
  Ha' en dejlig dag

  SvarSlet
 10. Hej Karina. Ja den glæde ved et godt og færdigt arbejde er uden sammenligning.

  I lige og kreativ måde :-)))

  SvarSlet