16 februar 2010

Mekanisk update, og tusind frydefulde tanker
Schwussh sagde det, og så var kæresten pludselig i næsehøjde med skrivebordskanten hihi

Pumpen er gået sig en tur, og kan ikke repareres igen. Det blev enden på den højt skattede og lettere forslidte stol, da han skilte den vægrende vippesag ad, for da han ville samle den igen var der ikke mere pump tilbage iden. Nu har han så en stol i to dele, og endnu en af vores mekaniske vidundere er slut kaput. Er lidt spændt på hvad der mon når at ske inden solen går ned over dagen.


Jeg har ventet forgæves på hr. ejendomsmand idag, vi har stadig røjser på når vi skal tisse, det næste bliver vel regnfrakke!!


Ellers har der været farver på dagens skema.
Bøger med farveinspiration og årets første julegave, er nærstuderet og beundret. Jagten er gået ind på den helt rette inspiration og kombination til Frk. Tusindfryd.


Jeg er snublende nærved, for i gemmerne over umonterede broderier lå jo min blomsterpude. Den er resultatet af en oprydning i garnbunken sidste år, og indeholder lige præcis de farver jeg er ude efter, på nær de mere strålende gule.Et råd fra selveste Madam Munch via mail er lagt ind på min Tusindfrydserver, og næste træk er at få sammenføjet farverne i et par hjemmevundne nøgler. Det bliver når posten har fået snøvlet sig sammen til at levere mit guld fra Holst. Uhhhh jeg svæver på en blåtonet sky for tiden. Det er så herligt er det. Forresten er "julegaven" fyldt med knitrende tulipaner i de smukkeste kulører. Det er til at blive helt høj af. Er du lidt træt af sne og hvidt i hvidt, så smut i kiosken og hent dette vidunderlige eksemplar af et kulørt og glittet magasin. Jeg lover at det hjælper og lokker, så husk også at tage solbriller på, og lad dankortet blive i tasken, evt i et aflåst skab hvor nøglen er gemt godt af vejen. He he


Og jeg får ikke honorar for al den reklame, hvis nogen skulle være i tvivl ;)))

4 kommentarer:

 1. NU forstår jeg, hvad du har skrevet! Jeg har lavet meget hjernearbejde i dag med hækletutter. Og så troede jeg, at min hjerne var brudt sammen!

  Men så læste jeg heldigvis en dag tilbage og kan vel næsten kun sige, at en ulykke sjældent kommer alene. Det er bare SÅ typisk at alle ens apparater strejker på en gang.

  Jeg håber, at I har fundet en løsning. Hvad med en lille gummibåd? ;o)

  Jeg er vild med alle de blå nuancer - lige mig!

  Klem fra
  Mette

  SvarSlet
 2. Nå ja, en gummibåd, det må da være løsningen ;)

  Du kan være ganske rolig, din hjerne er vist helt på toppen og jeg har bare skrevet lidt videre på eventyret om maskinerne hihi

  Tak og klem tilbage
  Henriette

  SvarSlet
 3. Det ser meget meget spændende ud, Henriette :-)

  KH Gittemay

  SvarSlet
 4. Tak Gittemay. Jeg hygger mig gevaldigt :-))

  Knus Henriette

  SvarSlet