20 februar 2010

Hjemme og med ny viden

Jeg er vel hjemme igen, og nu med den viden at jeg IKKE kan se film i 3D!

Jeg har en fornemmelse af hvad filmen handlede om, hvordan farver og faconer bevægede sig, teksten var klar som glas, MEN derudover ku jeg ikke se en disse. Et eller andet sted vil jeg her lige advare om, at der åbenbart kan være problemer for folk med dårlige øjne, når de sådan skal se film på denne facon. Det var jeg ikke forberedt på og allerede efter halvanden - to timer var jeg den der var smuttet.

Jeg bruger jo briller. Sidste januar fik jeg mig et par læsenogen af slagsen, et par af dem der sørger for at alt hvad der skal ses inden for en arms længde ca, KAN ses i det hele taget. I den senere tid syntes jeg det er blevet værre og i dag skal jeg have dem på, også når jeg spiser, sidder med dyrene og laver mad. Det er ikke noget der huer mig, for jeg skal konstant rende rundt og tage dem af og på, og jeg glemmer stadig at tage dem med når jeg skal købe ind. Så står jeg der og ligner en høvl, når jeg skal se hvad jeg køber. Til koncerten forleden grinede billetøren af mig fordi jeg ikke kunne se min egen billet. Jeg kunne egentlig godt bare gå rundt med dem hele tiden, men de er købt som læsebriller og er ikke særligt høje i det, så gør jeg det skal jeg vippe med hovedet for at se hvem jeg taler med, uden at have stellet lige i midten af synsfeltet. Ja det er en fest, og i dag var den så helt gal.

Med en pris på 120 kr for sådan en sk.... filmoplevelse, så er det surt at det eneste jeg ku se var flimmer og farver der var i en forvirrende bevægelse hele tiden. Især også fordi alle ser ud til at syntes den film er helt vildt fantastisk.

Det er muligt, men jeg ser nu frem til at vi, kæresten og jeg skal ind og se " parterapi " sammen. Den er jeg sikker på jeg kan se, og så er det altså lidt sjovere at gå i biffen.

Det endte med at jeg måtte forlade mit sæde, for at vente udenfor på at filmen var færdig. Mit hoved holdt simpelthen ikke til mere, øjne og pande smertede og jeg var helt vildt træt af at anstrenge mig for at se. Jeg kan forstå at den endte som den skulle, vi er kommet godt hjem og nu står den på øjenchokolade i form af tv der ikke kræver noget. Strikke kan jeg ikke lige i aften.

Og det er faktisk det værste :(((

5 kommentarer:

 1. Pyhada for en oplevelse. Det må være som at stille mig ind i et rum med stroboskopbelysning. Et enkelt minut og jeg er mør. Lige til tortur (så lad være med at sige det til nogen)!
  Hvis du vil se den, tror jeg den også er lavet for os som bare bedst kan lide film på den gammeldags facon ;o)
  Parterapi skal vi også se, helt sikkert! Og jeg er vild med Sidse Babett Knudsen :)
  Vi har lige set Lyntyven her i aften. Den er nok mest en børnefilm, men eventyret var nu ok.

  KH Mette

  SvarSlet
 2. Ej...ufedt! har nu heller ikke set den, Preben har. Det er muligvis ikke lige mig..don't know : )

  SvarSlet
 3. Den tanke havde jeg aldrig gjort mig, at nogle skulle have svært ved at se 3D.

  Vi kommer ikke i biffen og se Avartar, men venter til den udkommer på DVD. Ved godt, at man sikkert misser noget, men hvis ikke det bliver på DVD, så misser vi den helt.

  Når du så ikke kan strikke må du jo slappe dejligt af i stedet for.

  Kram.

  SvarSlet
 4. Øv hvor ærgerligt at du ikke kunne se filmen. Jeg har ikke set den og har heller ikke planer om det. Håber du får en skøn søndag. Knus

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet