19 februar 2010

Jeg er en gadgetnørd


Jeg har været forelsket i denne siden dengang jeg så den på Vivan Høxbroe's hjemmeside.


Et lille visit hos Sisse i Nørkleriet resulterede i, at jeg nu har min egen af slagsen. Slet slet ikke det jeg skulle have haft med hjem nej. Da jeg sidst besøgte hende, fortalte jeg om de sjove dyreæsker, og skæbnen ville at hun kort efter fik besøg af en repræsentant, der medbragte netop sådan nogle. Som jeg, syntes hun de er lidt sjove, og nu har hun dem i sin forretning. Jeg kan sagtens finde noget der skal i maven på den, men det kan da godt diskuteres om hvorvidt den er nødvendig, for at mit strikkeliv kan fungere. Hehe det mener jeg nu altså

De fås i forskellige farver og str, og jeg ville allerhelst have den grønne, men jeg syntes at den er lige et nummer for bette til noget anvendeligt formål. I den røde, som er næststørst ligger der fint både hæklepinde og rundpinde fra KnitPro.


Men sig det endelig ikke til nogen, slet ikke kæresten.. ;)

6 kommentarer:

 1. Hold fest, de er skønne og må da være helt basalt eje for en strikker ;o)

  Knuser
  Mette

  SvarSlet
 2. Jeg har haft den lilla delfin i over et års tid og bruger den (ind i mellem) til bil-strikketøjet, der i perioder er strømper eller små tørklæder. Jeg er selv en gadget-nørd, meeeen den her "gadget" er alt i alt ikke så anvendelig, som jeg havde håbet.

  SvarSlet
 3. Hver sin lyst til og der findes åbenbart gadgets til enhver given situation. Jeg er nok til de lidt mere elektroniske af slagsen, hvilket minder mig om at jeg efterhånden i meget lang tid ikke har fået en ny af slagsen.

  SvarSlet
 4. Jamen det er jo også det jeg mener kære Mette ;))

  Knus tilbage og HEP for det

  SvarSlet
 5. Hej Bettina jeg velkommen her. Tak for kommentaren, jeg tror jeg lukker af for den mulighed at den ikke er så anvendelig ;)) Kan nu godt se hvad du mener, men jeg satser på at min lille lyserøde flodhest nok skal få berettigelse et eller andet sted omkring min nye arbejdsplads. Om ikke andet skal den ihvertfald med når jeg pakker strikketasken og tager ud i livet.

  Venlig hilsen
  Henriette :)

  SvarSlet
 6. Ja du ville nok ikke kunne bruge den til en hujende fis hihi.

  Kh Henriette ;)))

  SvarSlet