19 februar 2010

Underlig mail i min indbakke

Jeg har modtaget en mail, der på mystisk vis har sneget sig forbi spamfilteret.

Den er fra en Anna etellerandet, skrevet på enormt dårligt dansk, hun omtaler mig i flertal OG spørger om jeg vil tjene penge på at reklamere på min blog.


Det løber mig koldt ned ad ryggen, for i begyndelsen af brevet skriver hun på vegne af sit "firma" at hun godt kan lide min blog, men til sidst beder hun mig beskrive hvad den handler om!

Hvad faen???

Gmail har ellers et udemærket filter og jeg får næsten ikke noget igennem, men så kommer sådan en. Nu har jeg jo åbnet den, fordi den var så tilforladelig og overskriften lød på : samarbejde.

Nå, men ud med den igen. Jeg er sikker på at den er det rene fis og humbug, og Anna Gunterberg.. får ingen respons fra mig trods ihærdigt forsøg på at smigre mig med tale om både trafik, læsere og penge.

14 kommentarer:

 1. Det lyder som en god idé at smide Anna på porten :o)

  SvarSlet
 2. Ja hende ville jeg heller ikke ønske et nærmere bekendtskab med :P

  SvarSlet
 3. Hej Nina. Jeg hader den slags gør jeg. Hun er dømt ude ;)

  SvarSlet
 4. Tag det roligt, jeg har også fået den. Jeg tror måske, fordi du er på blogtoppen, har de spottet din blog. Du giver jo din mail-adresse?
  Du kan gå ind og kigge på deres side...jeg tror såmænd ikke, det er fis, men jeg gider ikke ha' reklamer på min blog, og jeg vil også selv bestemme, og tage kontakt, hvis...

  SvarSlet
 5. Nej vel Pernille. Godt vi har vores sunde fornuft at holde os til :)

  SvarSlet
 6. Hej lavendel. Nååå, det har jeg slet ikke tænkt på, men alligevel vil jeg ikke reklamere for noget som helst andet end det jeg har lyst til. :-) Du er så cool Lavendel, og jeg kan næsten høre dig sige "ta det roligt " hihi, på sådan en nuikkehidsesigop måde.
  Tak Lavendel og kh Henriette ;))

  SvarSlet
 7. For at det ikke skal være løgn har jeg lige modtaget en mail fra Anna Gunterberg... tror bare jeg smider den ud - uden at læse :)

  SvarSlet
 8. Jeg skrev til hende...og fik svar - at det drejer sig om en anden slags interaktive reklamer, for folk gider ikke længere læse bannere fx - hun skrev også at det jo egentlig var en kompliment til de bedste blogs..hehe, så dem der vil, kan jo tjene lidt ved det. JEG vil heller ikke. knus og god weekend

  SvarSlet
 9. Hi hi den har jeg også fået - og jeg vil sgu heller ikke reklamer for dem ved at smide de film på min blog. :(

  SvarSlet
 10. Pernille: ja ok hun har været omkring, men det ku da se ud som Lavendel siger, at det er dem der er meldt til blogtoppen der får en runde. :)

  SvarSlet
 11. Jamen så lader vi os da bare smigre, men stadig.. jeg vil nu heller ikke.

  Knus og i lige måde :))

  SvarSlet
 12. Nemlig Catarina. ;) Vi vil selv bestemme

  SvarSlet
 13. Hej Henriette - bliver helt nervøs for at i tror at mailen kommer fra blogtoppen. Det gør den bestemt ikke, og vi kunne aldrig drømme om at videregive personlige oplysninger (vil lige pointere, at jeg ikke læser det som en beskyldning, ville bare lige nævne det...)

  Så alle der har fået en mail fra frøken Anna kan roligt føle sig smigret - at hun ikke lige har gidet, at gøre sit forarbejde ordentligt, er så en helt anden historie :)

  God weekend, Kh Lisa/Blogtoppen

  SvarSlet
 14. Hej Lisa. Ihhh tusind tak fordi du har skrevet. Vi har som du kan se, spekuleret lidt i det, men det er rart at vide at det åbebart er en henvendelse der kommer ad anden vej. I disse spamtider bliver vi nok alle lidt paranoide ;))

  Så ja, det er vel egenlig smigrende, selvom hun godtnok ikke har været særligt grundig hihi

  Rigtig god weekend til dig også
  Kh Henriette :)))

  SvarSlet