19 februar 2010

Josefine


Jeg har slet ikke fået fortalt at Josefine trivedes og har det ret godt der hvor hun er lige nu.


Hun bliver sat i sving med en masse forskellige ting, hun har fået lagt et skema med faste tider over motion, terapi og fritid, og de gange jeg har ringet har hun dårligt haft tid til at sludre, hvilket jo er et godt tegn. Da hun var hjemme sidste weekend, kom hun lige ind ad døren, viftede med armene og råbte "mor mor jeg har lært at strikke".

Øhhh

Det har jeg sådan set forsøgt at få hende til at prøve i laaaaannng tid uden held, så jeg var helt rundt på gulvet af glæde og en lille bitte smule chok. De har et virkeligt godt stuelokale fyldt med alskens gode sager, og der sidder et par andre patienter og nørkler, så nu er hun søreme i gang med et halstørklæde. Da jeg afleverede hende var hun gavmild med knus ved gensynet af de patienter der sad derinde. Jeg er så glad og fuld af tro på at det her kommer til at fungere.

Denne weekend bliver hun derovre, og jeg ved at hun får besøg af mormor og morfar på et tidspunkt i morgen eller søndag. OG OG gudhjælpemig så har hun erklæret at hun aldrig har spist sundere for de har så dejlig mad på menuen! Hvad giver i mig??


Rasmus og jeg kigger forbi i dag, han vil gerne se hvad det hele går ud på, og så har vi post med til hende. Jeg ringede for at spørge om der var noget jeg skulle tage med, og bestillingen lød på en hjemmebagt kage, tre kattekillinger og noget slik. Hmmm

19 kommentarer:

 1. Dejligt at høre...hun skal nok komme på ret køl. knus

  SvarSlet
 2. Hej Henriette :-) Åh, hvor er det bare dejligt at høre at det går godt , super skønt .
  Og at Josefine pludselig strikker , hvor fedt , skidt med at det er andre der har "overtalt" hende til det , det er smadder god terapi at strikke , det er jo bevist :-)
  Ha en rigtig dejlig weekend . Knus fra Nordjylland

  SvarSlet
 3. Åhhh, hvor bliver man glad, når man læser om, hvor godt det går med Josefine :o)

  SvarSlet
 4. Hvor er det dejlig læsning og god fornøjelse med kattekillingerne :)

  SvarSlet
 5. Kære Henriette,
  Hvor er det dejlig læsning :) Du kan glædes over den udvikling Josefine er i samtidig med at du kan koncentrere dig om overblik og overskud i dig selv. Sikke en gave.
  Jeg har læst lidt tilbage, fordi jeg er på visit hos mine forældre, pyha, det skal jeg nok skrive om på bloggen, når jeg er vendt hjem.
  Jeg synes bestemt ikke at det er vrøvl, når du beskriver den tanke, at jo flere spændende blogs i din blogroll, jo flere SKAL du læse og kommentere hos. Jeg står i nøjagtig det samme og havde den anden dag en tanke om, at jeg er nødt til at få sorteret. Ellers bliver det nemlig tidsrøveri eller dårlig samvittighed. Og det er jo sletikke meningen med bloggeriet: Det skal jo være dejligt og glædeligt og kun af lyst, ikke en forpligtelse!
  Så jeg vil lave en liste på papir over de blogs, jeg virkelig holder af at læse med på, og så skrive de andre på en anden liste. Dem, som jeg kan vælge til, hvis jeg synes. En gang imellem. Ellers bliver de et tidskrævene stykke fast arbejde som tager tid fra alt det virkelige liv med strikkepinde, symaskine og alt muligt andet.

  Nåmen, det blev jo som sædvanlig en længere smøre fra mig! Hi hi, hvis du er kommet hertil, har du været tålmodig ;o)

  Stor knuser fra
  Mette

  SvarSlet
 6. Hvor er det virkeligt dejligt at høre. Jeg er så glad på Josefine og jeres vegne.
  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 7. Rigtig glad på hendes og dine vegne. Dejligt at hun er er glad :-)

  God weekend.

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 9. Ja pyt med det Garnmoster, jeg er bare noget paf over at det er lykkedes dem at ryste hende væk fra computeren, men igen.. det var jo det jeg håbede de kunne :)

  Det er virkelig godt og jeg er lettet.

  Knus

  SvarSlet
 10. Tak Nina, jeg er næsten forventningsfuld nu, men jeg afventer og tager den med ro, for det er jo kikset før. Hendes glade tone er ihvertfald ny i denne sammenhæng og det er dejligt :)

  SvarSlet
 11. Hej Pernille. Tak og ja kattekillingerne.. hmm den var nok liiige lidt sværere at kunne levere hihi, men hendes humor er ihvertfald intakt.

  Juhu for det ik

  Knus

  SvarSlet
 12. Kære Mette, jeg holder af dine lange skriv, så blive endelig ved :-)

  Så er vi to der bliver lidt stressede, så måske vi skulle finde en god måde at håndtere det på sammen?

  Håber alt går vel hos dine forældre
  Mange knus Henriette ;)

  SvarSlet
 13. Tak Sonnie.

  Rigtig god fredag og kh
  Henriette :-)

  SvarSlet
 14. Tak fru E og i meget lige måde ;))

  SvarSlet
 15. Hej Jette og tak for din kommentar og dit kig ind her. Det kan nemlig godt være en blandet fornøjelse, men jeg ved jo at på netop Frb er de dygtige og har et godt team, så jeg er lettet over at hun hører ind under der, trods det at vi bor i Vanløse.

  God weekend
  Henriette

  SvarSlet
 16. Kære Henriette, Hvor er det skønt at læse, at det går så godt med Josephine. Det må være en stor lettelse for dig. Håber i får en rigtig god week-end allesammen. Knus

  SvarSlet
 17. Det er sku da bare SÅ fedt at læse!!! Se bare der...bekræftelsen på at nogle gange er det hjælp udefra der virker og det er SÅ fint du gjorde som du gjorde. jeg er glad på hendes og dine vegne : )

  SvarSlet