18 februar 2010

Ny plan og påskeglad i kalenderen

Man har en plan til man finder på en ny.

Rasmus radiomus har nemlig trakteret sin mor med bacon og æg her til frokost, og hans vækkeur ringer forresten hver morgen ti i syv ( hvis der er nogen der kan huske det? ). Uhmm det var lækkert og lige hvad jeg trængte til, for det keder mig i dag at lave computerorden. Det bliver ikke rigtigt til noget, og jeg finder på en masse andet der er sjovere. Kender I det?


Jeg vil prøve at kigge lidt på det der google reader, men ved ikke om jeg kan med det, jeg har stadig heller ikke helt fundet ud af ideen med de der feeds. Jeg ændrer nok lidt på min blogroll, men ik nu. Nu vil jeg fortsætte hvor jeg slap i går, da min elskede ringede til mig på min mobil.


Tænk engang så vidt er det kommet!


Kl var halv midnat og jeg havde slet ikke opfattet, at han havde pakket sammen og var gået i seng. Det plejer jeg ellers at gøre, men der lå han ensom og ventede, indtil han syntes at det ku være nok. Vi er nu begyndt at kommunikere via mobil på tværs at værelserne!

Jeg undrede mig over hvem pokker der kunne finde på at ringe på det tidspunkt, gloede lidt da jeg så hans navn, og så lød det ellers: " så kan du altså godt se at komme i seng søde ". Kan man så ellers andet end adlyde? Ja jeg spørger bareJeg glemmer tid og sted når jeg sidder her med mit strikketøj, og i aftes var den helt gal for der var jeg langt inde i Gaskells " Hustroer og døtre", som jeg har på dvd. Ren hygge :-)


Hvad skal det ikke ende med?Og så har jeg i år meldt mig til det her:

Det er da en herlig leg og vildt imponerende at hende her gider organisere det hele. :)

2 kommentarer: