18 juni 2010

Jeg skal være fin..

 

…  for en gangs skyld. Og her kommer så et fra mig sjældent indlæg om tøj, make up og sko ;)

Det er ufatteligt sjældent, at jeg har lejlighed til at skulle være fin og flot klædt på. Til forskel fra den fjerne fortids glimmer og perfektion, har jeg jo i mit liv nu ikke nogen anledning til dagligt, at iføre mig make up og lækkert tøj.  Det er ok, jeg er ikke længere den samme og trivedes egentlig bedst i frie klæ’r og fuld bevægelighed for kroppen,og så kan jeg hygge mig med at  tage lækkert undertøj på for min elskede..

Henriette Josefine0002

Der var engang…

Picture På vej tilbage til livet efter års sygdom, 15 år senere

I morgen skal jeg igen lege med tøj og farver og den fornægter sig ikke, min skjulte og glemte forkærlighed for at dresse up. :-)

SNC10077_resize SNC10082_resize

Her til aften benyttede jeg lejligheden til at få ryddet lidt op i make up skuffen. Ikke at der er så meget, en enkelt en af slagsen har jeg i dag, til forskel fra dengang jeg jobbede. Dengang var min samling så enorm at jeg måtte sortere det hele i hver sin skuffe. Læbestifter, øjenskygger, mascara’er, rouger, alle mulige slags af dækcremer og pudder, neglelakker og parfumer. Det hele fint i rækker og efter farve. Pyhh nu jeg tænker over det, var det vist lidt vildt, men make up og et smukt ansigt har jeg altid været hys med. Ku jeg ikke ha kontrol med mit indre, kunne jeg ihvertfald styre mit ydre..

SNC10081_resize Resterne af det jeg har nu dækker fint mit behov, og jeg supplerer i dag nærmest kun med nye neglelakker og en enkelt læbestift i ny og næ.

SNC10089_resize

Jeg er endt med at droppe kjolen og tager i stedet et par stramme cigaretbukser på. Til dem en nærmest antik cardigan jeg har fået af min mor. Den har skinnende pailletter på og små perler,samt en historie med sig om nytårsaftener i gode venners lag, dengang i 60’erne da min mor var ung og ufatteligt smuk :-)  Dertil en art stola i limegrønt skinnende stof med påsyet blomsterbort, syet til et andet bryllup engang og med tilhørende lille taske. 

Dillemaet er nu..

Hvilke sko skal jeg tage på?? Jeg har forskelllige, men sort er ikke det rette og lilla helt galt. Så er der dem i guld med simili på, og dem der bare sidder så godt og er behagelige at gå på, trods højden.  De har en farve der går igen på blomsterborten, ligesom den lyseblå passer til cardiganen. Det ses bare ikke så tydeligt på billedet her. Hmmm 

 

SNC10094_resize 

Nogen gode råd??

Det bliver nu alligevel dejligt at klæde sig lidt ud, dufte godt og få lidt farver i ansigtet igen. Neglene er der styr på og håret skal bare være løst tror jeg. Det er blevet så langt nu, at jeg har lyst til at gøre som jeg ellers aldrig gør, lade det flagre lidt.  Min elastik kommer med i tasken, hvis nu jeg skulle få et flip hihi

26 kommentarer:

 1. Rigtig god fest. Håber at vi får "fine dig" at se.

  SvarSlet
 2. Kos deg på fest Henriette, du er da smuk enda, sykdom eller ei :) Jeg har lest dine innlegg i det siste men ikke alltid kommentert, du vet, av og til skjer det mye og man tar seg ikke tid. Den nye mannen i ditt liv ser skjønn ut, han er en "keeper", han ser jo bare så forelsket ut i deg :) Gleder meg til å se hva du fant ut av antrekket.
  Knus :)

  SvarSlet
 3. Similiskoene er bare fantastiske. Og hold da også lige op for en stola...
  Det kan godt være, at du ikke "pynter dig" i det daglige, men der er da noget i dit klædeskab til en festlig lejlighed.
  Og så er jeg altså nødt til at sige, at det billede af dig - 15 år senere og på vej tilbage efter års sygdom - du er sgu smukkere der end da du "gav den gas" som ung. (Pardon my French).

  Når jeg har en rigtigt ØV-dag, hvor jeg bare synes alt er trist og kedeligt - og synes at jeg ligner noget katten har slæbt igennem haven... så hjælper det altså enormt på humøret og energien at smide en lille bitte smule farve i hovedet, rede håret og smile til mig selv i spejlet.
  Prøv det.
  Du skal ikke gå amok i make-up. Bare lige give læberne det lag farve, der måske mangler...

  Jeg håber du får en fantastisk dag i morgen - og kan lade nogle af bekymringerne ligge hjemme.

  KH Frau Putz

  SvarSlet
 4. Årh, hvor kan jeg bare genkende det der med "Engang så jeg altid pæn ud...."!

  Der var også engang, hvor jeg aldrig gik udenfor en dør, uden at have make-up på. Hvor joggingbukser/pludderbukser ikke eksisterede i hverken mit ordforråd eller i mit klædeskab ;-)

  Hvor jeg SVOR, at jeg aldrig skulle blive én af de der udbrændte mødre, der handlede iført morgenhår og en sur unge. Og se på mig nu....ha, det er da til at grine af - eller græde, alt efter humøret.

  Så jeg elsker også, når jeg endelig skal ud.

  Mht. sko, så lyder det egentlig som om, at du allerede har besluttet dig ;-)

  Håber du kommer godt igennem dagen.

  SvarSlet
 5. Jeg er enig med Frau Putz, dit NU billede er smukt. Dit 'før'-billede, du ligner Nicole Kidman, men syns du er smukkere på efterbilledet. Basta.
  Er imponeret af dit makeuplager, som du beskriver som beskedent. Har makeup, bruger det dagligt, men mit lager er endnu mere beskedent. Er mest vild med simili skoene. Bling bbling skal der til!

  SvarSlet
 6. Go get them.. og lad endelig håret hænge løst. Jeg har set det og det er så flot til dig :)

  SvarSlet
 7. Dine før- og efter-billeder er jo næsten to forskellige personer. Den unge mor uden en plet og så den modne kvinde som udstråler noget helt andet. Det polerede før-billed er jo ikke altid det smukkeste. Livet sætter spor og giver karakter!

  Men om ikke så længe skal du dresses op og afsted.

  Rigtig god fornøjelse og god weenend.
  Knus Kari

  SvarSlet
 8. Sådan et sødt billede af den unge mor - det er bare så flot :-)

  SvarSlet
 9. Åh nej nu kunne man jo begyndet at tænke over det jeg ikke skrev men det må man ikke ;-) - jeg må tilføje at det andet billede, 15 år efter eller hvad, det er så smukt på en helt anden måde, selv om du jo ikke ligefrem smiler til fotografen, så kunne jeg godt leve med en partner der sendte mig sådan et blik - det er smukt, og håret er jo bare så flot.

  SvarSlet
 10. Hvor er du smuk 15 år efter. Rigtig god fornøjelse i dag.

  SvarSlet
 11. Ved du hvad Henriette? Du er nu en ualmindelig smuk kvinde, så glem alt om, at du DENGANG var smuk, det er du bestemt også nu ;-)

  SvarSlet
 12. Superfede sko, begge par - og vidt forskellige! Tag outfittet på, prøv skoene og find ud af, hvad der er mest "dig". Står selv med lignende dilemma til august, men har slet ikke figur til stramme bukser, så her skal den stå på kjole.

  Både før- og efter-"dig" er smukke og viljefaste at se på.

  SvarSlet
 13. Jeg vil bare lige sige, at du er utrolig smuk, Henriette - både før og 15 år efter! :-)

  Jeg syntes, du skal vælge similiskoene :)

  Mange weekendhilsener - og rigtig god fornøjelse. Klem fra mig.

  SvarSlet
 14. Tak Marianne, jo jo det skal I nok :-))

  SvarSlet
 15. :-) Tak Kristin. Ja det kender jeg alt til, men jeg er rigtigt glad for din kommentar i dag.

  Ja jeg syntes jo også han er en keeper *fnis*

  Igen.. tusind tak for de pæne ord, De varmer mig.
  Knus Henriette

  SvarSlet
 16. Kære Putz, ja jeg har lidt til fest, og det holder jo længe fordi det sjældent bliver brugt hihi.

  Tusind tak for de flotte ord, jegm rødmer og tager dem til mig :)

  OG så har du jo helt ret, lidt farve i ansigtet hjælper lidt på en grå dag.

  Mange knus og rigtig god søndag
  Kh Henriette

  SvarSlet
 17. Kære June, ja man ændrer sig om det så er livet eller andet der er årsagen. Jeg tror også det er lidt det der med at jeg trods alt slapper mere af nu hvor jeg er blevet lidt ældre. Gider ikke gå op i perfektion som førhen..

  Mange tak for din kommentar og mange knus
  Henriette :))

  SvarSlet
 18. Kære Prophecy, ihh jeg tror næsten at I har ret :-) Den med Nicole har jeg så ikke lige hørt før, men godt at jeg ikke ligner hende nu.. Hun er sgu for mager og bleg hihi

  Bling er et must, men jeg endte alligevel med de andre, de er nemlig vildt gode at gå i, og man får ikke så pokkers ondt i fusserne af dem..

  Tusind tak for de søde ord og jeg sender lige knus over til dig :-)

  SvarSlet
 19. Det gjorde jeg og mange tusind tak Pernille. Det var pæne ord :-))

  Knus og dejlig søndag
  Kh Henriette

  SvarSlet
 20. Kære Kari, ja er det ikke utroligt?? Jeg undrer mig selv over at det er den samme kvinde på de to billeder. Men så tænker jeg.. det er det jo egentlig ikke, hverken fysisk eller psykisk er der nogen sammenlign.

  Tusind tak for din kommentar, du har så evigt ret og jeg bliver helt varm over ordene du har skrevet.

  Mange knus
  Henriette :-))

  SvarSlet
 21. Donald, jeg rødmer altså over dine ord ;) Og bliver også stolt for det er meget smukt sagt. Tusind tak for det og så kan jeg fortælle, at de krøller desværre er væk igen.

  De voksede pludselig frem da jeg havde været syg i nogle år. Ganske langsom kom der flere og flere, og jeg elskede dem. Nu er de næsten væk igen og det er mere fald og bølger jeg har nu.

  Underligt ik..

  Du får en masse varme knus fordi du er så sød til at rose og skrive ærligt og fint.

  Kh Henriette :)

  SvarSlet
 22. Tusind tak Sonnie. I har alle sagt det samme, og måske jeg skulle tage mig sammen og tro på det. Jeg kan jo godt selv se det, men i hverdagen er jeg søreme ikke så overbevist endda..

  Mange knus og dejlig søndag
  Henriette :))

  SvarSlet
 23. :-) Tusind tak Kirsten, jeg ska nok ;-))

  I er så søde allesammen til at få mig i godt humør og det knuser jeg både dig og de andre for.

  Kh Henriette

  SvarSlet
 24. Kære Bettina. Jeg endte med dem der IKKE giver mig ømme fusser.. ;)

  Jeg glæder mig til at se hvad du skal have på, for du skriver om det ik.. ?

  Mange tak fordi du kiggede forbi og for kommentaren. Den er jeg super glad for.:)

  Rigtig god søndag
  kh Henriette

  SvarSlet
 25. Også til dig Kære Lone takker jeg fordi du skriver så sødt til mig. Det betyder så meget.

  Jeg ønsker dig en dejlig søndag og sender masser af knus
  Kh Henriette :-))

  SvarSlet
 26. Kære Henriette - Herligt og ærligt indlæg!

  SvarSlet