28 juli 2010

Det gider jeg bare ikke NÅ!

 

 

Det der høvl med faneblade kan de godt stikke op, hvor solen aldrig skinner ovre på bloggers kontor. Nu har jeg prøvet at skrive et nyt indlæg til fanebladet om lydbøger. Ja hej du, i stedet for et nyt indlæg er det første slettet og det viser sig som en side man kan kommentere på. Man kan IKKE, som på blogdelen scrolle ned og se hvad der tidligere er skrevet, og ikke skrive uden gå ind i redigér indlæg.

Eller måske kan man, JEG kan bare ikke hitte ud af det.  Een ting er, at jeg gerne vil have flere muligheder for opdeling af min blog, en anden er at jeg syntes det er hamrende kedsommeligt at bruge tttiiiiimmer på at fatte det.

Næ nej, så hellere en mad – eller strikkeopskrift. Det har jeg da ( næsten ) ingen problemer med at hitte rede i. Ihh guder hvor er jeg hidsig nu.  Min tålmodighed er bare ikke til det, og jeg får galloperende blodårer i panden af det.

Jeg forlanger at blogger kommer HJEM til mig på adressen og så kan jeg beskrive hvad jeg vil have de skal lave med min blog.

AARRRHHH!!   !”/&%#%§**#”&(“&(“§§§§>>¤¤###”!!!&/%&#”#¤%&/()  !

Jeg sletter mine faneblade igen gør jeg. 

ÆV

steen maj 07 (15)

4 kommentarer:

 1. Kan virkeligt anbefale wordpress - deres styrehus er SÅ meget nemmere end bloggers (syntes jeg;o)), og ellers så håber jeg du finder en løsning der dur:-)
  Rigtigt god onsdag til dig og dine.

  SvarSlet
 2. Hej Sandra. Ja altså flere kan bekræfte at heller ikke WP kan jeg finde ud af! Jo altså lige indtil jeg skal til at uploade... så går det galt. Jeg har brokket mig over det flere gange herinde, det er næsten ved at være pinligt, men jeg har ikke lært det endnu.

  Tak for rådet ellers. :-)

  I lige måde til dig :)

  SvarSlet
 3. Jeg støtter Sandra - men jeg tror faktisk at "styrehuset" er nogenlunde det samme.

  På Wordpress er en "faneblads-artikel" det samme som en statisk side, d.v.s. en side, som ikke indgår i "nyhedsstrømmen", typisk en side om "Hvem Er Jeg" eller "Formålsparagraf".


  Nu skal jeg lave et screendump af min wordpress konto og når jeg kommer hjem fra årets "nu skal der altså ske noget andet" - ferie, så prøver jeg at lave en "blogspot" med navnet "min-brokkeblog" (overvejer om det skal være afspærret område, kun adgang for militærfolk i bombesikre beskyttelsesdragter :-)

  Jeg tror faktisk at du har leveret forklaringen i dit indlæg; hvis du vælger "redigere" så sletter du jo en gammel version og erstatter den med noget nyt.

  En statisk side er ikke som en "strøm" af andre typer nyheder. På min weblog (dax2) er der nogle statiske sider, som findes på links i højre kolonne under overskriften "Other Pages". Jeg kunne vistnok lave faneblade og har haft det, men de virker forstyrrende.

  På en "webavis" kan man lave en kolonne med "indenrigs" og en med "udenrigs" stof hvor nyheder kommer i hver sin strøm.

  Man kan også samle de to strømme i overskrifter i en tredie kolonne eller textblog. Men det kan man ikke på en weblog, der egentlig bare er "en logbog" som man skal have det på et skib. En logbog har en linie for hver vagt på skibet, tror jeg. En weblog har en entry for hver gang man får lyst til at skrive noget til hele verden, men logbogen har ikke en extra bog for notater om fx. fiskestimer (eller havfruer) - alt kommer i en strøm.

  På en weblog skal man lave en ny (web)logbog for hver sit emne hvis der skal være mere end én artikel.

  SvarSlet
 4. Wuaww Donald, den må jeg lige læse igennem flere gange :-) Tusind tak for en detaljeret og grundig forklaring. Tror faktisk at jeg fatter lidt mere nu.

  Jeg arbejder videre med det og lige pludselig så er den der vel.

  Knus og god fredag
  Henriette ;)

  SvarSlet