28 juli 2010

Leg med bogstaver

 

 

Når nu jeg ikke evner at redesigne bloggen, kan jeg heldigvis finde ud af at scrable.  Rasmus og jeg har spillet, og hygget med de små brikker både på bord, og i hjerne.

 

 

 

SNC11252_resize

 

Rasmus snød og jeg vandt ;-)

Jeg holder meget af at spille, men kan ikke altid finde roen i mig selv til det. Jeg har dog lovet at næste gang bliver det yatzy han skal have tæsk i    hehe..

3 kommentarer:

 1. ÅRGH, jeg elsker scrabble, som er det eneste jeg savner fra facebook. Desværre gider L. ikke spille med mig, fordi hun siger jeg er en dårlig taber....

  SvarSlet
 2. Godmorgen P. Hihi, en dårlig taber.. ok det er så heller ikke morsomt hvis den man spiller med bliver sur over at tabe, men på den anden side så er det jo hyggeligt og så må hun bare give dig en revance ik. ;-)

  Scrabble på FB???? Troede kun det var en side med sludder og sladder. Har en profil, men har ikke set noget spil derinde :-) Jeg vil hellere bruge tiden her end der, må jeg så også indrømme.

  Nå, men rigtig god dag til dig :-)

  SvarSlet
 3. Det er oftest hende der taber, he he.
  Jo, jeg brugte mest FB til scrabble, havde ofte 7-8 spil i gang, og elskede det MEN det tager mig væk fra nu og her, og det er skidt, så ikke mere af det

  SvarSlet