29 juli 2010

En god sags tjeneste med gevinst på

 

 

 

P7273380

 

 

Alle kreative og strikkende medbloggere, skynd jer at klikke over til Christunte. Hun har en rigtig god udfordring med indbygget velgørenhed kørende indtil 1. dec i år. Hjælp neonatal afd på Hvidovre med varme tæpper, og vær med i konkurrencen om skønt garn. Der er fem præmier, og dermed fem muligheder for gevinst.

 

SNC18330_resize

 

 

Jeg har allerede været i gang i et stykke tid, men gik i stå inden sommerferien. Dette er en god ide og jeg tager straks fat i det hæklede tæppe endnu engang. Min egen Josefine har ligget på Neonatal i Glostrup, og dengang var jeg utroligt rørt over at se hendes lille bitte bare krop, der foruden slanger og alverdens bipting, også var iført hjemmestrikket hue og små futter.  Det vil jeg bestemt gerne bidrage til, at andre og kommende mødre også kan opleve på en ellers deprimerende afd.

8 kommentarer:

 1. Kan desværre ikke strikke....:o(

  SvarSlet
 2. :-) ja så er du jo lovligt undskyldt. Heller ikke hækle??

  SvarSlet
 3. Min søn lå også på Glostrup !
  Jeg må kigge forbi- tak for linket !

  SvarSlet
 4. Nej....vil gerne, men skal finde en lære-dame :o)

  SvarSlet
 5. Jeg kan se det for mig, en lille ny person som ligger i noget, der ser teknisk ud, men hvor der alligevel er noget blødt og rart til hoved og fødder. Jeg bliver rørt over at høre om hvordan det er at se sit for tidligt fødte barn. Det var godt at Glostrup gjorde alt hvad de kunne.

  Hvis man strikker til babyer i den størrelse skal man formodentlig vide lidt om hvilket garn, der egner sig til hudkontakt.

  SvarSlet
 6. Så snill du er, lykke til med teppe produksjonen og takk for hyggelig kommentar på min blogg. Jeg har aldri før hatt inntrykk av at dere dansker er noe annet enn søte snille mennesker så du kan tro jeg ble forundret når min bror kom hjem og fortalte hva han hadde opplevd. Men da er jo valget lett for oss som skal til Danmark, vi reiser bare rett og slett ikke til Gilleleje ;)Dere har jo mye annet å by på! Ha en fortsatt god aften :)

  SvarSlet
 7. Hej Henriette

  Tak for kommentar på min blog :-)) Og du er jo selv flink med en hæklenål kan jeg se :-))

  God weekend til dig ;-)

  SvarSlet
 8. Excellent post! Though I don't know how to knit, still I love to view some knitted products. I really did enjoy it. Thanks for this wonderful post. I appreciated it.

  SvarSlet