22 maj 2011

Summende fantasi

 

 

 

Det summer med indretning inde i mig. Uanset hvad jeg foretager mig, så arbejder mit hoved med ideer og planer. Der er rigtigt fedt. Har allerede skrevet det flere gange, jeg ved det.. men uhh det fylder mig op nu.

 

Jeg kan ikke rigtigt huske, hvornår jeg sidst har været så spændt eller glædet mig til noget så meget. Selve det, at jeg ikke har haft en fast bopæl der har været min egen i det sidste halve år, har været en prøvelse jeg godt ville have været foruden, men på den anden side er netop prøvelsen årsag til at jeg nu får lov at opleve denne specielle form for glæde og spænding. Det giver ordet taknemlighed en helt ny mening. Det giver mig  mulighed for at sætte pris på noget, jeg altid har taget for givet.  Det er ikke helt dårligt faktisk.

 

 

I dag har jeg været besøgende på Hirschsprungs samling. INDEN det begyndte at styrte ned fra himlen. Det er så smukt et lille museum, med en tilpas mængde af billeder i enkle omgivelser. Jeg holder virkeligt meget af at kigge på billederne, og at betragte hvordan man med maling kan formidle lys og skygge, stemninger og udstryk i ansigterne på de portrætterede.

 

 

NU er det så mørkt at jeg har måttet tænde lys for flere timer siden, og jeg vil bruge resten af aftenen på en film og mit strikketøj. Det har været en god dag :)

4 kommentarer:

 1. Hvilken glæde at gå i seng med tanken og følelsen af, at det har været en god dag :-)

  SvarSlet
 2. Ja, den samling har nogle helt vidunderlige billeder - forstår SÅ godt dine forventninger! Sikke en fest!

  SvarSlet
 3. Godmorgen Henriette
  Ja, lyset blev også slukket på SydFyn og himmel og hav stod i ét... Nu er det bare det smukkeste vejr.. Super.
  Dejligt med museums besøg. Vores lokale museum er fyldt med de fynske kunstmalers malerier og skulpturer bla. Ymerbrønden.
  Glæder mig til at se den færdige indretning.
  God Mandag / RikkeBo

  SvarSlet
 4. Så deilig at du kan drømme om din nye bolig, gratulerer, gratulerer, gratulerer :)

  SvarSlet