27 juni 2011

Vandgang

 

 

 

Tiden flyver fra mig. Godtnok er jeg utålmodig efter at nå til august, men jeg syntes måske nok alligevel, at det går lige lovligt hurtigt for tiden. Forleden var det sankthans, men jeg er mentalt ikke engang færdig med maj endnu!  Nu når vi juli om lidt og jeg må lige sørge for at jeg i fremtiden kan huske hvad juni bragte. Godt at man har en blog der kan hjælpe når det kniber med hukommelsen hehe.

Juni har været fyldt med en masse oplevelser, og lidt for meget stress for mit vedkommende, men alt andet lige har det været en dejlig måned. Den slutter af med sønnikes allerførste ophold på Roskilde festivalen, og jeg skulle hilse og sige at han har glædet sig. I sidste uge var der tegn i sol og måne til, at det ville blive en festival i høj sol og med stegende gæster, men her til morgen ser jeg så at lørdag nu er udpeget til at være dagen, hvor himlen åbner sluserne, så han bliver indviet som festivalgæst på behørig vis, med smat og sjap og våde hotdogs. Det kommer dog ikke til at genere vil jeg tro, for når først musikken spiller er der ingen der tænker på våde fødder. Det ved jeg af egen erfaring :-))

Når nu sønnike ikke er hjemme er det vel også en arts ferie for mor her, så jeg har ingen andre planer end een dag ad gangen. Det er tiltrængt og for mig er det ligegyldigt om det er vådt eller tørt, jeg skal nok forstå at nyde dagene som jeg nu har lyst til.

 

Kom an juli, jeg er parat lige snart.

4 kommentarer:

 1. JA DA - super at du nu griber chancen, for at få indhentet lidt af den tid til egenomsorg, som du har trængt så hårdt:-) Godt gået, og rigtig god fornøjelse...hyg dig:-))) Helle

  SvarSlet
 2. Måske det tilmed kunne nå at blive august inden du er klar til det..?
  Tiden går fantastisk hurtig, når man bruger en del af sin tid på at være indisponibel.

  SvarSlet
 3. Jeps, ens blog er en god ting, hvis man ikke kan huske.
  Jeg bruger min flittigt..."Hvornår var det nu lige jeg...?" Ind på bloggen og skrive et søgeord og vupti...

  Har dog bare en hel del problemer med visse perioder, eftersom jeg holdt blogpause. Fx. de tre første måneder af 2008, hvor jeg nærmest ikke skrev...og så især sidste sensommer. Der har jeg kun 5 indlæg fra hele august, 2 fra september og 3 fra oktober.
  Så jeg kan ærlig talt ikke rigtig huske, hvordan jeg egentlig havde det/hvad jeg lavede...i de sidste tre måneder før jeg købte hus. Det kan godt irritere mig lidt i dag. For når jeg genlæser mine indlæg kan jeg oftest huske de tanker og humøret den dag jeg skrev indlægget - kender du det?

  Men i november måned kom jeg rigtig i gang med bloggen igen - og har været det lige siden.
  Det hjælper nu gevaldigt på bloglysten, når man har fået et "nyt liv" :)

  SvarSlet
 4. Er det 1. august du flytter Henriette? Det er jo lige om lidt! Under en måned er der til ;) Årh hvor bliver det godt. Godt du nyder dagene alene og gør hvad du har lyst til. Knus Anette

  SvarSlet