21 oktober 2011

Pip pip

 

 

 

Jeg pipper lige lidt. Er her endnu, men er slet slet ikke rask. Desværre. Lang kedelig historie, men summa summarum er at jeg i går fik resultatet fra en blodprøve af lægen. Intet under at jeg går rundt og føler mig syg, for jeg har faktisk en bakterie/virus/betændelse/ hvad har vi-agtig tilstand i kroppen, og det er derfor jeg har svinget imellem dage hvor jeg har følt mig syg, og dage hvor jeg har følt mig rask. Kroppen udkæmper et slag så at sige. Og det har den jo så altså gjort længe nu. Tre uger faktisk.

 

Jeg fik derfor i går en ny penicillinkur, men ak… den er droppet igen.

 

Kort efter jeg tog den første pille, fik jeg det så usigeligt dårligt at jeg gik helt i gulvet. Kvalme, ondt i maven og svimmelhed for fuld styrke, og stadigt nu næsten et døgn efter, har jeg det bare så skidt.  Kun en enkelt har jeg taget, for det her kan jeg slet ikke klare fysisk. I syv dage er det meningen at de skal ind i mit system, men det går altså ikke. Jeg kan slet ikke mærke lige nu, hvad der er hvad. Hvilken elendighed der skyldes bakterie, og hvilken der skyldes piller.

 

Jeg har lige talt med lægen igen, og nu må jeg henover weekenden se hvordan det går, og så tager vi den op igen på mandag. Han var sgu lidt bekymret for den reaktion, og ikke helt sikker på hvilken vej jeg så skal gå. Sikke en redelighed altså.

 

SÅ her ligger jeg.  Intet orker jeg. Men hjemmet ligner noget der er løgn, og dyrene trænger til rene omgivelser, men jeg kan ikke gøre noget ved det. Det piner og stresser mig. For slet ikke at tale om, at jeg virkelig troede at jeg nu kunne genoptage min tjans i butikken, efter to mdr fravær, men den går nok heller ikke endnu.

 

Jeg er ikke helt glad i dag..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar