20 november 2011

I dag kommer der lys over land

 

 

 

 

Inden længe kommer min gode ven Per for at hænge lamper op for mig. Uhh det har jeg set frem til kan jeg godt love jer for. Selvfølgelig fordi det her i den mørke tid er ret så praktisk, men også fordi det alt andet lige er federe at de hænger hvor de hører til, fremfor at stå rundt omkring på gulvene.

Jeg håber selvfølgelig at det går så let som ingenting, så der også bliver tid til at få sat flere hylder op. Jeg har forsøgt at prioritere i det der mangler, men det er helt umuligt syntes jeg. Hylderne i stuen vil hjælpe mægtigt på de tomme vægge, men hylderne i køkkenet er også savnet. I mit minibibliotek ville det være såååå fedt at få hylderne til mine cd’er sat op, for de står også på gulvet og roder. Så er der skabet der hænger halvejs på vej ned ad væggen.. og den enorme hængeplante min mor bestemt mente ville være fin hos mig, men som er så tung at jeg ikke selv tør gå i gang med en krog i loftet til den. Og og og….

 

Dagens timer skal bare bruges optimalt, inden jeg i aften afleverer Rasmus’sen på efterskolen. Min energi er så småt ved at vende tilbage heldigvis :)

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar