23 november 2011

Jorden ryster under mig..

 

 

 

 

Godmorgen. Friske? Klar til onsdagen, og hvad den nu byder på?? Er morgenmortionen klaret og kaffen drukket???

 

Skal bare lige høre, for frisk det er JEG jo sjældent kl syv om morgenen. Heller ikke idag, men jeg har forsøgt at vågne allerede fra kl seks af, for at være godt forberedt på dagens udfordring. Allerede i går sørgede jeg for at tappe vand til en dags tids forbrug, og fjernede alle genstande i bad, entre og køkkenskabene omkring vasken. Jeg skulle lige tisse af og sånt, inden klokken blev syv og vandet lukket.

 

Håndværkeres ry til trods, så stod der en  F R I S K ung lærling ( vil jeg tro ) klar, og bankede på min dør kun lidt over syv som lovet. Han er nu igang med at fjerne rør i gulvet ned til underboen, og bore huller i gulvet i entreen. Det ender sikkert med at blive helt fint igen, men….

 

 

J E S U S!    hvor hele huset ryster. Heldigvis er det i korte intervaller, så det klarer vi fint dyrene og jeg. 

 

 

Jeg gør som jeg plejer, bare tidligere i dag. Sidder med lys, stener foran computeren, ser lidt tv og drikker en kop varm kaffe. Senere har jeg da lidt planer for hvad jeg håber at kunne idag, kræfterne ved at være på plads igen nemlig så. OG så var der lige det der med den pyntede altan . De kommer som lovet her:

 

Det er enkelt nok, men ser dekorativt ud, og med sne ku det virkeligt være smukt. Sneen kan jeg jo ikke selv trylle frem, men jeg håber stadigt på at den kommer igen inden længe.  Der er gran i kasserne. Masser af gran, som jeg jo har klunset på en af mine cykelture tidligere på mdr. Så er der æbler, kogler fra haven ved fjorden, lyskæde og sidst men ikke mindst japanske lygter fra mit besøg i Hvidovre hos Frau Putz. De har lige fået en gang glimmer, så de skinner om aftenen. Jeg elsker naturens egen pynt, men jeg er også en glimmergøj, og skal virkelig lægge mig i selen for ikke at drysse glimmer OVERALT.  Less is more you know ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar