10 januar 2012

Den sidste Cascade fra Slavi

 

 

 

Jeg nåede lige at få fat i tre farver fra Slavi, inden han lukkede og slukkede for sin Webshop.  To fed af hver, og så er det igen med at være fremme i skoene, når der er tilbud i udlandet og indimellem også fragtfri forsendelse. JEG har ihvertfald tænkt mig at være så  meget fremme, at mine tæer går i gennem læderet kan jeg godt forsikre alle om, for jeg elsker altså bare det garn.

 

Jeg mangler ikke ( mener nogen sikkert, men altså det farvekort de holder sig er kæmpe, og SÅ mange farver har jeg endnu ikke ), men omvendt så er her så hamrende koldt i denne lejlighed, at jeg med mere end almindeligt god samvittighed kan bruge et større lager af garn, som gyldig grund til at investere når jeg har mulighed for det.   MAND! jeg har aldrig boet koldere faktisk. Ikke at jeg vil klage overhovedet, for jeg elsker at være her, men koldt det er her altså bare.

 

Og øh… god eller ej grund, gyldig eller til at diskutere, så kan man altså aldrig få for meget garn. Nej. NÅ!

 

Hehe

4 kommentarer:

 1. Ævv, det er da irriterende at din nye lejlighed er kold.. og så er det ikke engang,, rigtig koldt udenfor endnu...

  Men ja.. selvføli er det da en super grund til at købe mere garn..... Det kan man bare ikke få nok af !

  BASTA !..

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Jeg er enig, garn kan man ikke få for meget af.

  SvarSlet
 3. Hvis der er så koldt, tyder det nu også på at du har alt for lidt garn, så hermed tilladelse til mere garn, du skal jo ha isoleret de vægge ;)

  SvarSlet
 4. Flotte farver, godt at du fat i noget. Vidste slet ikke, at han solgte ud.Selvfølgelig skal man da have et stort udvalg i sit eget lager.

  SvarSlet