21 januar 2012

Jeg fik et link til blåmejsen

 

 

 

Og se her hvor kær den også er:

 

Denne er godtnok strikket, og jeg tror det var derfor jeg ikke ku hitte den i går. Jeg havde da rent glemt, at jeg har den pinnet på min strikkeopslagstavle.

 

TUSIND tak til Susanne fra Silkeborg, fordi du sendte mig linket. Jeg vil nemlig rigtigt gerne lave mig sådan et par. Jeg vidste slet ikke at du læste med hos mig, så jeg er vildt glad for, at du foruden det også kunne huske, hvor fuglen var fløjet hen.. ;)

 

**************

 

Migrænen bølger frem og tilbage så jeg ligger og venter på lægevagten. Lige nu har jeg et klart øjeblik, men jeg tør ikke tage chancen og tro på, at det ikke bliver nødvendigt med mere medicin, så jeg afbestiller ham ikke.

 

Man bliver sgu så træt af smerter, men jeg vil gerne fortælle at jeg alligevel er glad. Det er som om, at jeg ikke bliver nær så slået ud over disse anfald, som jeg gjorde da jeg var på Østerbro og i Vanløse. Jeg venter på at det går over, og SÅ skal jeg søreme bare videre i livet. Min skat har børn i denne weekend, så han er indisponibel og tilgivet hihi. Ellers tror jeg nok at jeg gerne ville have haft ham her hos mig. Nemlig så ;)

8 kommentarer:

 1. Rigtig kær blåmejse, Henriette :)
  Håber din migræne snart flyver LAAANGT væk, ligesom en blåmejse kan ;) - ønsker dig i hvert fald rigtig god bedring og en fortsat god weekend med en søndag, hvor du er fit for fight igen!
  Kh Marianne

  SvarSlet
 2. Hvor er de søde, de små pipper. Skynd dig at blive bedre, så du kan gå i gang med at lave dem - det må da være et sjovt projekt... :-)

  SvarSlet
 3. Hvor ER den/de søde...det gælder bare om at finde de helt rigtige farver.
  Prøv at læse om urten Matrem, den er så vidt jeg ved (også lægeligt begrundet)ret virksom som forebyggende mod anfald af migræne....spises frisk fx som salat i en bolle...OG DE GROR SOM UKRUDT - de er nærmest stedsegrønne og jeg har masser - de kan helt sikker leve i en krukke - nærmest dyrkes på altanen. Bare sig til, så kommer der fluks en sending

  SvarSlet
 4. Hvor er den sød! Jeg glæder mig til at se din udgave af den.

  Det er dejligt at du tænker at din migræne går over - så er det en lillebitte smule lettere at have den, synes jeg.

  Klem og god søndag!

  SvarSlet
 5. Hej Marianne. Tusind tak og også god søndag til dig:-) Jeg går lidt forsigtigt rundt i dag. Andet er ikke muligt, men det er dog bedre end at ligge ned hele tiden.

  Kh Henriette :))

  SvarSlet
 6. Kære Mia. Jeg gør alt hvad jeg kan for at komme ovenpå igen. Og så vil jeg se om jeg kan hitte ud af at lave fugle. :-)

  Rigtig god søndag
  Kh Henriette

  SvarSlet
 7. Uha Lavendel, Jeg pipper da lige højt her hihi, for jeg vil gerne have nogle af dem til en krukke på altanen. Det er værd at prøve så tak for tilbuddet :)

  Fuglene ja, jeg vil helt sikkert forsøge at lave nogle, og farverne skalæ selvfølgelig passe, så jeg må se hvad jeg har, og ellers på udkig efter det.

  Rigtig god søndag og knus
  Henriette :))

  SvarSlet
 8. Kære Mette. Jeg håber at jeg kan finde ud af mønstrene, jeg vil i hvertfald forsøge hihi. Jeg ser at du er ved at være hoooooked på pinterest hehe. Herligt ik.

  Tak for din hilsen og rigtig dejlig søndag
  Knuus Henriette :))

  SvarSlet