03 januar 2012

Jeg elsker bladselleri

 

 

 

 

Ikke kun smagen, men også fordi den knaser så sprødt, vidunderligt og saftigt når jeg tygger på den. Og hvad har det med noget at gøre??

 

Absolut intet. Kun det, at jeg her i endnu en af denne vinters mere end blæsende storme, sidder indendøre, varmt og blødt klædt på, badet, og glæder mig over at jeg gør netop det. Spiser en sund og dejlig mad med grønt, at jeg har formået at komme op af sengen, OG få fjernet juletræet fra stuen. Det var det eneste jeg ville i dag. Om lidt får jeg selskabt af prinsen og så skal der varm te på bordet. Han er sikkert godt gennemblødt og træt, så det bliver dejligt at jeg kan forkæle ham med en varm stue, plaider i sofaen og varme fra mig og tekoppen. Iøvrigt har jeg lagt hans slappeaf kluns på radiatoren..

 

Jeg gør hvad jeg kan for også at forkæle ham..

 

Eneste andet på dagsordenen, er det stykke strik jeg begyndte på lige inden nytårsaften. Egentlig ville jeg lige strikke mig et sjal mere af det, jeg har delt ud af for lige at friske opskriften op for mig selv. Helt typisk er det endt med noget helt andet, for på vejen fik jeg en ide, jeg måtte teste. Farverne er ihvertfald dejlige og vintersmukke, så nu får vi se om resultatet bliver det samme..

 

En trekant i kauni, lidt blandet fra lageret som dominoer, lidt mere Kauni og så siger jeg ikke mere lige nu.  Hehe  ;-))

Ingen kommentarer:

Send en kommentar