16 januar 2012

Jeg fortsætter. Kan slet ikke undvære eller lade være

 

 

Min krise er på vej væk, og gudskelov for det. I morgen kommer der mere om den, men for nu ville jeg bare lige sige hej og dav. Jeg er ærligt talt godt træt efter sidste uges sygdom og de sidste dages migræne. Det er sgu noget der kan slå enhver hest til jorden.  Jeg har ikke engang strikket!

 

Det vil jeg gøre noget ved om lidt. Og så håber jeg at jeg bliver frisk nok til at jeg også kan genoptage mine timer i forretningen i morgen.

 

 

10 kommentarer:

 1. Hvor lyder det godt Henriette :-)
  Jeg kan godt forstå du er træt efter al den sygdom og migrænen som du kæmper med.
  Håber for dig at du snart er så fit for fight at du kan få strikket lidt. Garn og pinde er god medicin for de fleste dårligdomme :-))

  SvarSlet
 2. Åh det er jeg meget glad for at høre!
  Har tænkt på dig hele dagen om hvad jeg skulle skrive til dig, for at få dig til at blive ved med at blogge. For vi kan sgu da slet ikke undvære dig, og du kan garanteret heller ikke undvære os!
  Det er jo ren terapi for dig at dele dine tanker med os her ude i blogland, og dine tanker og skriblerier hjælper også andre i lignende situationer.
  Du skal bare hele tiden være ærlig med dig selv og ikke føle dig presset til at skrive, men kun skrive når du føler for det.
  Du skal hele tiden have dig selv i fokus som det allermest primære - kun dit velfærd er vigtigt for dig - alt andet kommer i anden række!
  Sådan er jeg selv begyndt at leve mit liv. Skide værre med at jeg ikke kan stille alle tilpas - bare jeg kan gøre det så godt jeg kan for mig selv - så er min lykke gjort!
  De bedste tanker om at du snart får mere medvind med helbredet - nu lysner det jo og foråret er lige om hjørnet :-) Kram fra Helle

  SvarSlet
 3. Ikke strikket !.........Nå.. men så har jeg strikket for dig.. Og JUHHUUUUU for at du ikke stopper.....

  Har tænkt på dig flere gange i dag......

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 4. øv bøv, jeg smider noget energi i din retning og krydser fingrene for at du kommer stærkt tilbage

  SvarSlet
 5. Er helt enig med Helle. Pas på dig! Kram fra Vibeke. (-: Rigtig god bedring!!

  SvarSlet
 6. Hej Jane. Man skal godt nok være smadret, hvis man ikke engang orker at strikke.. ;) Så ja.. jeg håber også snart at være på benene igen.
  Tak for ordene og rigtig god dag
  :-)

  SvarSlet
 7. Hej Helle. Tak for din kommentar, den gør mig så glad og hjælper helt bestemt. Jeg er jo glad for dette univers, og kan mærke at jeg ikke står et sted hvor jeg ville undvære,heldigvis :)

  Rigtig god dag til dig.
  :))

  SvarSlet
 8. Hvor er du sød Marianne :)) Tusind tak og knus for det hihi.

  Rigtig god dag
  :)

  SvarSlet
 9. Hej Rikke. Tusind tak og uhh jeg behøver det kan du tro.

  God daaag og knus
  :))

  SvarSlet
 10. Hej Vibeke, også tak til dig og jeg håber snart at være frisk igen.

  Rigtig god dag
  Kh Henriette :)

  SvarSlet