11 februar 2012

Nu tror i sgu nok jeg helt har tabt småkagen..

 

 

 

Og det er også kun her jeg vover at fortælle, for jeg frygter lidt at skulle få klar besked om at tage mig voldsomt sammen. NÅ!

 

 

I al hemmelighed har jeg noget jeg er meget forvirret over. Når man ved, hvad der ellers sker omkring mig lige for tiden, er det nærliggende at jeg nu slet ikke kan skelne virkelighed fra fantasi, men jeg lover højt og helligt at jeg taler sandt. Det er ikke noget jeg finder på, og jeg ville bestemt også helst at det var indbildning.

 

Jeg har jo ikke nørklet noget tid nu. For mig er det en evighed, men for ikkefiberbesatte vil det nok bare være et kort øjeblik. Nå, men altså jeg har indtil i går aftes bare tænkt at jeg var træt, og at jeg derfor ikke kunne samle mig om det. Sådan føltes det også, lige indtil jeg blev opmærksom på en ting. Mine øjne virker ikke!

 

Ja undskyld mig, jeg ved godt at der også er SÅ meget andet i vejen, at det lyder for åndssvagt, men det er sandt. I første omgang ku jeg pludseligt “se”, hvordan jeg IKKE kunne se ordenligt når jeg pinnede og læste computeren. Kanon- og urimligt dyre briller til trods, ja så sidder jeg altså og drejer, og bevæger hovedet hele tiden for at finde et punkt, hvor jeg ikke ser dobbelt. Hmmm..     Nu som jeg sidder her og skriver ser jeg med brillerne på, både dobbelt og utydeligt.

 

 

Næste opdagelse gør jeg i dag da det er lyst ,og jeg ikke kan se helt skarpt UDEN briller hen på væggen med mine hæklede blomster. Fra sofaen burde det ikke være noget problem, ejheller når jeg kigger tv. Normalt har jeg brillerne på til begge dele, da det jo er det de er lavet til, men jeg KAN ikke holde det ud. Jeg har godt selv været opmærksom på, at jeg er begyndt at tage brillerne af så snart jeg kan se mit snit til det, men da jeg aldrig har været særligt glad for dem, har jeg ikke selv tænkt over at det ubevidst skyldtes ,at jeg simpelthen ikke ser ordentlig med dem på.

 

Ret så kikset når jeg UDEN dem er hjælpeløs.

 

Jeg er i vildrede og aner ikke hvad der sker her?  Jeg er ikke igang med at skifte medicin. Det kan ellers påvirke synet ret så voldsomt. Jeg har kun haft disse briller i lidt over et år. Jeg har heller ikke ændret andre vaner. Jeg sidder så tæt på/ langt fra som altid fra tv og pc. Jeg har længe ikke orket at læse bøger. På et år er jeg kun igang med nr to!!  Det har simpelthen været for anstrengende at læse, men nu er det nærmest helt umuligt.

 

Noj altså hvor jeg dog bare er træt at de forbandede glasøjne. Allermest er jeg lidt småloren ved hvad det her handler om. Kan man virkelig ændre øjne på så kort tid??  Eller er det hjernen der er så frossen at øjnene sitter fast??

 

 

 

Jeg tager brillerne af og går ud og laver mad i stedet, og håber at jeg ikke hakker fingrene af i processen hehe :)

10 kommentarer:

 1. Det lyder da godt nok lidt mystisk, men for en god ordens skyld så få lige checket øjnene hos en øjenlæge, så du kan blive mere klar over hvad det er der sker...
  God lørdag aften Henriette :)
  Kh Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Øjenlæge..det har jeg da slet ikke tænkt på, men ja jeg må nok få mig en tid. Tak for rådet kære Marianne :))

   Jeg ønsker sig en dejlig snesøndag
   Kh Henriette

   Slet
 2. Hej søde....dine øjne kan sagtens ændre sig over kort tid...
  Jeg har selv sådan et sæt umulige øjne, der både er langsynet, har bygningsfejl og som skeler på det ene øje...jeg har måtte skifte briller ud med 1/2 til 1 års mellemrum og igen kun efter 1 år kan jeg mærke jeg IGEN skal have nye briller...
  Da det hurtigt bliver en meget dyr affære og med stor bekymring for mit syn, har jeg nu også bestilt tid hos en øjenlæge og har fået en tid i JULI måned!!! øv, nå men blev det anbefalet af min brille optiker, der opdagede jeg skelede - og det anstrenger åbnetbart øjet meget.
  Så du bør så absolut også bestille tid til en øjenlæge, så du får den rigtige behandling til dine øjne.
  Knus, Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er lidt paf over at øjnene kan opføre sig sådan, men indser nu at en øjenlæge må være på sin plads hihi. Og øv for det, men sådan er det så.

   Mine øjne er også forskellige såå..

   Tak for kommentaren og rigtig dejlig søndag
   Kh Henriette .)

   Slet
 3. Ja, du skal da ringe til en øjenlæge allerede på mandag for at få set om der er noget. Skal du hurtigt til, kan du gå til din egen læge som måske kan bestille en tid hurtigere end du selv kan. Øjnene kan godt ændre sig så hurtigt, det oplever jeg også.
  Jeg håber det løser sig :)
  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Mette. Det gør jeg i morgen. Det er da bare vældigt upraktisk sådan at skulle ha tjekket de glugger så ofte ;)

   Tak for ordene og jeg sender varme knus over til dig
   Kh Henriette :)

   Slet
 4. Fruen min... Hendes øjne er begyndt at ændre sig meget, her det sidste års tid.. Hun er normalt nærsynet.. Og har haft briller altid..... Men nu er hun begyndt at måtte tage sine briller af for at kunne se. Hun har været til både øjenlæge og optikker... Hun kan vælge at få briller med glidende overgang, nu.. Eller lige vente ½-1 år og så se hvordan det går..

  For måske skal hun bare have nogle briller, der er mindre styrke i, som hun så kan have på hele tiden.. og måske skal tage af for at læse... Hun er 45.. Det er åbenbart normalt at der sker noget med ens syn der !

  Ps, må jeg bruge dit billede med de hæklede blomster, på min håndarbejds blog, når jeg gå i gang med at prøve at lave dem ?

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Marianne. Ja det må du da gerne :) Så kan det da også være at jeg får nye læsere hehe ;))))

   De øjne er altså besværlige hva.. Det er øv, men jeg hører hvad I siger og futter afsted til øjenlægen.

   Rigtig dejlig søndag og kh
   Henriette :)

   Slet
 5. Hvis du taber en småkage og ser dobbelt, så har du pludselig to, smart ;-) Nej, spøg til side, du skal til øjenlæge, skal du for synet laver man ikke sjov med! Rigtig god søndag :-) Knus Tenna

  SvarSlet
 6. Hvor er du herlig og humoristisk Tenna. Det kan jeg lide :)

  Javel ja og jo, jeg ringer i morgen mandag. Siger jeg imens jeg gør honnør, slår hælene sammen og retter ryggen.. hihi.

  Knuuus

  SvarSlet