05 oktober 2012

Jeg vil lige gøre opmærksom på en god sag

 

 

 

 

Det kræver hverken penge i stor stil eller de store anstrengelser. Jeg håber at I vil være med og gribe garnet for at :

 

 

 

 

424702_469674703063268_78075808_n

 

 

 

Projekt VARM en hjemløs handler ganske enkelt om, at vi som strikkere kan bidrage på en let og enkel måde. Det er helt frivilligt og ingen tjener på det, men en ildsjæl har sat sig for at alle de som trænger kan få sig en varm hue, et par varme fødder, lune skuldre eller varm hals. Med andre ord…

 

 

Grib pinde eller nål, strik/hækl et par huer, sokker, halstørklæder eller sjaler. Gå ind på Facebooksiden og fortæl om dine færdige ting, så sørges der for at de bliver givet videre til dem der har brug for det.

 

 

Jeg syntes det er et vældigt godt initiativ, og jeg selv har jo allerede både huer og et par sjaler jeg kan give videre. Jeg er sikker på, at det er der også andre rundt om i blogland som kan, foruden at vi også kan komme om det ved simpelthen at donere lidt garn. Så sidder der damer rundt omkring, som strikker det op. Kan det være nemmere???

 

 

Nej vel.

 

 

Selvom jeg aldrig selv stod helt og aldeles uden tag over hovedet, glemmer jeg aldrig nogensinde, hvordan det var at være “hjemløs”.  Mange vælger deres liv under åben himmel selv, men husk på at der er EN GRUND til at de gør det. Det kan være familie, alkohol, psykisk nedbrud eller misbrug der fører til et liv på gaden, men uanset…   Med varme fusser, hænder eller hoveder bliver det måske en smule bedre.

 

 

 

Jeg håber at en masse vil gøre som jeg, så kom nu.. giv de hjemløse en varmere vinter :-)

1 kommentar: