15 oktober 2012

Ud på eftermiddagen har jeg fået nørdet lidt på Ravelry

 

 

 

 

 

IMG_0385

Det er de små ting jeg må hive glæden ud af for tiden, så det gør jeg med lettere besvær, men til min egen tilfredshed. Ved halvto tiden ku jeg endeligt finde motivation frem til at skrubbe ud af min seng og få lidt tøj på. Derefter har jeg tilbragt tiden med at føre lager på Ravelry. Også lidt hæklede firkanter er syet sammen. Jeg kommer ikke videre med tæppet før det er gjort, men noj hvor det keder mig. Kan ikke lige finde andre måder at gøre det på med det mønster jeg har brugt, så jeg må bare være tålmodig med nålen og tråden.

 

IMG_0381

 

 

 

Undervejs summer det hele tiden i baghovedet, at jeg burde lave andre ting. Jeg kan bare ikke.

 

 

I morgen aften kommer Josefine hjem til mig, og så SKAL jeg bare være iorden. Jeg savner hende så forfærdeligt nemlig, og glæder mig til at se hende igen. Hun har travlt med lektierne og jeg er så stolt af hende, fordi hun kæmper så hårdt for at indhente de tabte år. Mine børn betaler også en pris for at jeg ikke fungerer, men i morgen skal vi kramme og spise sammen. Det glæder jeg mig til.

1 kommentar:

  1. Jeg håber, du får en god snak med lægen. Skal ikke kunne sige, hvad der er årsagen til dine problemer lige nu. Dog vil jeg sige - tag dog endelig fat, hvor du kan. Overgangsalderen er en meget sandsynlig aktør på banen. Det kan undersøges, om det er i spil, og gøres noget ved. Depressionsdelen troede, jeg du var i behandling for, og er måske også, men muligt at din med. skal justeres så. Det er jo ikke nødvendigvis et stationært leje den slags befinder sig på (I've been there and done that). Det var sådan lige, hvad jeg kan komme på, men jeg er sikker på, der må være noget hjælp at hente. Når det er sagt, så skal du roses for, at du prøver at gøre noget, der giver dig glæde, OGSÅ selvom klokken er kvart i aften og du ikke synes det er nok (lad være at skælde dig selv ud over det du ikke når, men vær glad for det, du gør). Og så NYD din datter i morgen!! Knus fra mig

    SvarSlet