20 marts 2013

Hvad fodrer man gæs med??

 

 

 

Mit herte bløder for et par, som forgæves vandrer rundt nede på plænen og noget må jeg kunne gøre.

 

IMG_3285IMG_3287IMG_3291

8 kommentarer:

 1. en ægte lollik20 marts, 2013 13:37

  Man fodrer ikke vildgæs!!

  Til din info kan jeg oplyse, at gæs anses for en plage på linie med rotter, da de i løbet af ganske kort tid kan ødelægge en mark med korn eller roer.

  SvarSlet
 2. Guuddd er det rigtigt??? Orv, så vil de nok ikke blive begejstret i boligselskabet hvis jeg gik igang med den helt store redningsaktion.

  Tak for det :)

  SvarSlet
 3. Gæs er ALTædende.
  Vi havde nogle et år. Det år havde vi ikke en blomst eller et græsstrå i haven. Kun gåsebæ.
  De smagte glimrende gæssene, da julen kom.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du altså herlig :) Og lettere småbarsk hva.. Jeg hasr efterfølgene tænkt over svaret fra Lolliken, og jeg tror faktisk at vi her i byområderne ser lidt anderledes på gæssene. Jeg mener helt bestemt at både omkring mosen og i Frb have, bliver der gjort en ihærdig indsats for de fjerede incl de gæs vi har gående. Der bliver holdt mandtal så at sige, og i avisen opfordres vi som brugere af området, til at hjælpe de sultende dyr. Gæssende er ankommet fra deres vinterlogi for ikke så længe siden, og er helt sikkert blevet overrasket over sneen.

   Slet
 4. Hej Henriette - jeg har det som du, jeg kan ikke tåle at se dyr lide. Jeg har googlet og her kan du læse lidt om, hvad du kan gøre - og så vil jeg altså skide på landmænd og lign. ;) PS: Jeg er fra landet.

  http://www.dyrenesbeskyttelse.dk/nyheder/giv-de-sultne-fugle-lidt-br%C3%A6ndstof-til-klare-vinteren-p%C3%A5

  SvarSlet
 5. Ej hvor godt Helle :) Jeg er fluks videre til dit link. Jeg har allerede gang i holde liv i småfuglene på min altan, men de større kan jeg jo ikke lige sørge for på samme måde. At se dem vandre rundt forgæves, imens de gnasker på de få græsstrå de kan finde er bare hjerteskærende.

  Mange varme dyrevenneknus
  Henriette :)

  SvarSlet
 6. Fra en tilflyttet "Lollik".
  Gæssene er glade for bare et par skiver toastbrød, eller hvad du evt. har af kerner i huset, selv havregryn.
  Salat, gulerod og kartoffelskræller og frugt.
  Vi har ganske vist mange gæs her på Lolland, men det er første gang, jeg har "hørt" dem omtalt som skadedyr på lige med rotter. Mon ikke den bemærkning skal stå for Den ægte lolliks regning?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har heldigvis en del af den slags du skriver om liggende i køkkenet, så i morgen skal de have et fest måltid de to :-)

   Tak for dit input også, og det ER en noget barsk sammenligning. Enig

   Slet