11 april 2013

Det en ommer..

 

 

 

Noget er ikke helt som det skal være, så i morgen tidlig sidder/ligger jeg igen i stolen hos tandlægen.  Jeg har faktisk prøvet det før, og jeg ku godt forestille mig at der måske sidder en stump nerve tilbage i en af rødderne. Ondt gør det ihvertfald, og da natten til idag blev afbrudt flere gange af mig selv, ved et højt hyl når jeg i søvne kom til at klikke gebisset sammen, ja så tør jeg ikke gå weekenden i møde uden et service eftersyn. Det kan også være bakterier forresten, hvem ved, men de smertestillende jeg fik med hjem, hjælper i alle fald ikke.

 

For pokker hvor gør det nas altså.

 

Jeg har sovet en del af dagen væk for at slippe for at tænke på det, og ja.. vejret har jo ikke været noget at hidse sig op over, så pyt med det. I de vågne perioder fik jeg da lavet lidt. Skruet et par hylder ned, fjernet hylderne i bogreolerne og nu er to af dem dømt ude. De er simpelthen for umulige, og så må garnet bare vente lidt med at komme på plads. Jeg har pakket lidt mere og nu begynder det for alvor at ligne noget. Hele tiden skuler jeg ud på altanen. Den er nok det sværeste at overskue, men mon ikke jeg bliver inspireret på søndag når vi SOM LOVET.. får varme i vejret og solskin. 

 

Det ku søreme være dejligt.

 

Det svære bliver forresten at få besluttet, hvordan jeg skal håndtere de tre klematis, som er helt viklet ind i hinanden OG sejlgarn op ad muren. Håber den klarer endnu en flytning. Man kan tydeligt se hvordan jeg kommer på en opgave med at få mine grønne børn ned her:

IMG_0491

Forresten giver det et stik i hjertet, hver gang jeg kigger billeder igennem fra sidste år.  Ham her burde bare have været med til Lolland:

IMG_0604

Fister.. jeg savner dig hver eneste dag.

1 kommentar:

  1. Jeg føler virkelig med dig. Fik også en rodbehandling i går. Tilbragte sidste weekend i smertehelvede - sådan en betændelse i en tand gør frygteligt ondt! Håber, at de kan hjælpe dig i morgen.

    SvarSlet