18 august 2013

Halleluja, jeg er færdig med et strikket projekt!

 

Det har så også kun taget mig otte mdr..

 

 

Sådan en easy peasy sweater burde kun være en uge undervejs, men sådan har verden ikke været skruet sammen, og først nu er den klar til brug. IMG_6570

Skappelgenseren fra Norge i en kort version. Garnet er tweed og mohair fra garnudsalg.dk. Billederne er uskarpe, og et ordentligt spejl der viser mig i en slankere version ville have været at foretrække, MEN… trøjen er færdig og jeg er glad. Efter vask er den blevet mere fast i det. Det kan jeg nu godt lide til en varm sag, men muligvis jeg havde overset at den også ville blive lige det mindre i str, for inden vask var der dejligt lange ærmer og et par cm ekstra í længden. Det er der ikke nu..

 

Skidt nu pyt med det. Jeg er vild med den alligevel, og bare det at kunne lukke af for et projekt, og begynde at tænke i et nyt er skønt. Fingrene brokker sig, men ikke så meget som da jeg også gravede have. Derfor bider jeg det i  mig, og får strikket lidt hver dag.

 

IMG_4674Det går bedst med en pinde str i 4- 4,5, så den røde sommersag jeg har været i gang med må vente lidt med at blive færdig, og så er det jo også en god grund til at begynde på endnu en efterårs trøje.

 

IMG_6572IMG_6573

4 kommentarer:

 1. Fin Sveater, næste gang du vasker den, kan du med lidt held trække den lang, og så lade den ligge og tørre, det lykkedes af og til for mig.

  SvarSlet
 2. Selv om ting tager tid, så ændrer det ikke ved glæden, når projektet når sin afslutning.

  SvarSlet
 3. Uha,den er lækker, og sikke en skøn farve, sommer blusen du er igang
  med er absolut heller ikke værst. forsat god fornøjelse med strikke lysten
  mange hilsner
  joan

  SvarSlet
 4. Dejligt at kunne lukke sidste maske. Jeg synes den ser fin ud i længden - specielt med lidt lag på lag :)

  SvarSlet