12 august 2013

Jeg har fødselsdag i dag. Beklager vejret .. ;-)

 

 

 

IMG_6064

Ja altså jeg har lige lidt travlt, så et billede af et flag bliver der vist ikke noget af. De fire små raketter er nemlig blevet overladt mig, de næste 14 dage som feriebørn med deres mor, og derfor sidder jeg feks lige nu ved køkkenbordet og skriver..

 

Nå, men det er min fødselsdag i dag. Vejret er for mig ok, men det kan da godt være at I synes det er lidt kedeligt, og det beklager jeg meget hihi.  

 

Det er et underligt tal at skrive..   47   SYVOGFYRRE!

 

Jeg forstår intet, men nogen fortæller mig at det faktisk ER sådan det er. Hvor bliver årene dog af altså?? Desværre er denne dag behæftet med så mange triste oplevelser, at jeg har det lidt anstrengt med den og altid bliver mere ked end glad, altid lidt mere ensom end ellers, og i dag tror jeg ikke bliver meget anderledes, MEN.. jeg har de fire til at gøre den lidt mere festlig. DET er sgu en gave i sig selv :-)

IMG_0799

31 kommentarer:

 1. Hej Henriette. Tillykke med dagen - trods alt🎈
  Jeg blev selv 47 år sidste måned, og det er sgu helt ok. Selvom du har ret i, at de år er gået alt for hurtigt.
  Men vejret.... Det er da helt i orden😉
  Kh Charlotte

  SvarSlet
 2. Kære Henriette, hjertelig tillykke med fødselsdagen. Jeg har en af samme slags. Sådan én som gør mig mere ked af det, end glad. Vi må lade tingene fylde, det de skal fylde. Vi kan ikke krybe udenom, men alligevel vil jeg sende en hilsen og en varm tanke i din retning og ønske for dig, at dagen bliver dejlig. Kærlig hilsen :-)

  SvarSlet
 3. Tillykke med fødselsdagen! Håber, at i dag kan være med til at hælde lidt i plus-siden for dine fødselsdage. Skønne gæster du har!

  SvarSlet
 4. Kære Henriette. Jeg sender dig de kærligste hilsner på din fødselsdag og her kan jeg da se blå himmel, så ingen beklagelser herfra. Du må bruge dagen på at tænke frem og kun på de gode ting, så kan det være skyerne letter lidt. Tankens kraft er uvurderlig har jeg erfaret. Jeg sender flag, varme og glæde ned til dig i håbet om at du får en dejlig dag med raketterne : ) Knus Rikke

  SvarSlet
 5. Et stort tillykke med fødselsdagen :-)

  Figarine

  SvarSlet
 6. Stort tillykke. Tænk på alternativet - så kan man godt fyldes med taknemmelighed over at have fået livet i gave og fortsat kan føje år til sin alder. Det er der desværre mange, der ikke har kunnet. De små raketter skal nok gøre dagen festlig.

  SvarSlet
 7. Hjerteligt tillykke med fødselsdagen ☺
  og ja, jo ældre vi bliver, jo hurtigere går det - syns man da ihverfald

  Hilsen Susanne

  SvarSlet
 8. Tillykke med fødselsdagen Henriette! Jeg har selv en af slagsen på torsdag. Fødselsdage,,, ja jeg synes, enten pisker man rundt i flere dage for at gøre dagen hyggelig for indbudte gæster, og bliver selv ret så stresset. Eller også vælger man at holde stille fødselsdag med en snert af ensomhed, fordi der ingen gæster er. Sådan er det, når man bor alene et afsides sted. Det er nu ikke det værste besøg, du har allerede. De 5 der, skal nok holde dig munter, ihvertfald i morgen.
  Hav alligevel en god dag. Der findes faktisk folk, som ikke engang ved,, hvornår det er deres fødselsdag, og synes vi er skøre, fordi vi går så højt op i det. Kh Mette.

  SvarSlet
 9. Kære Henriette

  Stort tillykke med fødselsdagen, håber du fejre dig selv og nyder dagen med de små uldtotter. Det er da festligt, og man kan bruge timer på at sidde og lure dem.

  Vejret er knap så gråt her, men det er køligere, og det gør heller ikke mig noget. Så kan det være, jeg får lavet lidt :-)

  Iøvrigt som en slags gave, det der du ved nok, det glemmer vi bare.

  Fødselsdagskram D

  SvarSlet
 10. Ja, mindet om fester, der ikke rigtig blev det, man havde håbet, er lidt lige som en tur i Tivoli, når man for alvor føler sig ensom. Alle de glade mennesker omkring én smitter desværre ikke.
  Nå, men helt alen er du jo ikke, og vejret skal du ikke 'høre' noget for. Haverne elsker den slags vejr - især nu oven på den langvarige tørke, så rigtig hjertelig til lykke med din fødselsdag. Jeg kan jo ikke love dig, at livet helt bestemt bliver lettere, jo flere år, der føjes til, men chancerne er store. Når man runder de 70, er der meget, man ikke går så meget op i mere, og omgivelserne bliver også lidt mere overbærende, synes jeg, når man på trods af alle erfaringerne alligevel engang imellem klokker i det,
  Stort -til lykke og kærlig hilsen
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 11. Til lykke med fødselsdagen, Henriette. 47 er jo ingen alder (jeg ved, hvad jeg taler om... hi hi) - så hyg du dig med de små spradebasser. Mon ikke solen titter frem hos dig også i løbet af dagen... ;-)

  PS. Jeg vil nu ikke give Jytte herover helt ret i, at der ikke er så meget, man går op i, når man runder de 70. Jeg har tusindvis af planer for fremtiden og skal blive mindst 100, hvis jeg skal nå det hele... knus

  SvarSlet
 12. Kære fantastiske Henriette, - sender dig mange fødselsdagshilsner og allerbedste ønsker for dit spritnye leveår, der er klar til at blive brugt godt og grundigt. Jeg hepper på dig fuld af beundring og holder mine fingre krydsede for dig. You go girl;-)
  TILLYKKE!

  SvarSlet
 13. Hjertelig tillykke Henriette,
  Nyder at læse din blog, du er altid hudløs ærlig og jeg er sikker pa det hjælper mange mennesker. ønsker dig held og lykke fremover, kan godt forstå du nyder det nye sted, hvor er det smukt.
  Kærlige hilsner Maiken.

  SvarSlet
 14. Kære Mia Folkman
  Det har du da fuldstændig ret i. Når jeg skriver om at gå op i, er det i betydningen 'lade sig gå på af'. Det tager da aldig ende alt det, som man planlægger og gerne vil, tværtimod, planerne bliver flere og flere - faktisk så mange at man ikke kan realisere dem allesammen; men det er også godt ar drømme.
  Dream on Girls
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jytte, jamen så misforstod jeg dig vist. :-) Det er så skønt, at man har sine drømme uanset alder, og selvfølgelig bliver nogle af dem til noget, hvis man virkelig gerne vil det...

   I øvrigt plejer jeg at sige, at alder kun er et tal. Med en anden form for tidsregning ville vi være 15... eller 115 måske... ;-)

   Slet
 15. Kære Henriette. Stort tillykke med i dag :)
  Når du nu har det sådan med din fødselsdag, så er det da godt du har de fire spradebasser omkring dig ;) Man kan ikke være i dårligt humør ret længe, når man observerer killinger :)

  Jeg bliver også 47 - på fredag - og for en gangs skyld gider jeg ikke bruge en masse energi på at lave mad, så jeg har inviteret alle seks gæster på den lokale kro. Det koster godt nok en hel del, men jeg kan slappe af - og med et skoleår, der vist ikke bliver særlig nemt, så slapper jeg af, hvor jeg kan :)

  Hav nu en fortsat rigtig god dag. Kærlig hilsen Esther

  SvarSlet
 16. Hjertelig tillykke med dagen <3

  Jeg er en af dem, som aldrig vokser fra at glæde sig til sin fødselsdag! Der er stadig barnets iver, selvom gaverne ikke er ret mange - Det er gæsterne i stedet. Min familie kommer altid forbi i weekenden før eller efter og spiser, og så HYGGER vi! Ingen store forventninger eller stress, bare hygge og kærlighed

  I år, på min 37 års dag, inviterede jeg for første gang damerne i min kreative FB gruppe på besøg på selve dagen - Og det var SÅ stort og hyggeligt :D Vi var en 8 stykker, og kæresten var på sidelinjen for at hjælpe til

  Håber dagen bringer gode minder, som du kan bruge fremover - Og elsk så lige alle de 5 en masse fra mig, ikke?? :D

  Knus

  SvarSlet
 17. Stort tillykke kære Henriette - her skinner solen dejligt - mellem et par regnbyger.
  Håber dine fem skønne gæster kan forjage de mørke minder som trænger sig på, så dagen i dag bliver føjet til de gode minder.
  Knus herfra.

  SvarSlet
 18. Hej! STORT tillykke med dagen. Håber du trods alt får nydt den, med de skønne gæster du har. Kram. (-:

  SvarSlet
 19. Tillykke med dagen! Og sikke nogle dejlige fødselsdagsgæster, du har :D

  SvarSlet
 20. Hip hip hurra pg stort tillykke med dagen! Jeg håber dine pelsede venner kan få dog til at smile :)
  Knus herfra

  SvarSlet
 21. Hip hip hurra - stort tillykke ska´ du ha´
  KH Pi@

  SvarSlet
 22. Kære Henriette
  Hjertelig tillykke med dagen. Selvom dagen har nogle sorte skyer (både dem på himlen og dem fra fortiden), så er det alligevel en dag hvor du bliver mindet om alle os der gerne vil give dig en dejlig dag med mange hilsner.
  Hip hip hurra tillykke og knus ♥
  Kari

  SvarSlet
 23. Tillykke med fødselsdagen. Håber at dagen blev god.
  Mvh Gitte

  SvarSlet
 24. Hjertelig tillykke med føs´dagen. Håber dagen er blevet god selv om du er mutters alene med de 4 små :)
  Kæmpe føs´dag-kram fra mig til dig.

  Kærligst Annie ;o)

  SvarSlet
 25. Tillykke med i går...solen skinnende i mellem bygerne så det var da et dejligt vejr :-)
  Alder betyder intet ud over det faktum at vi på et tidspunkt skal skilles fra vore kære
  Sov godt *KNUS*

  SvarSlet
 26. Kære Henriette.
  Tillykke med dagen.
  Vi er et par stykker herhjemme der smelter lidt over synet af de skønne killinger. At have dem hele fjorten dage lyder for mig helt fabelagtigt. Fornøjelse :)

  SvarSlet
 27. Tillykke, selv om det er en dag for sent... Men bedre sent end aldrig :)
  Håber du fik skabt dig en dejlig dag- trods alt.
  For fødselsdage skal være skønne, for vi har dem jo kun en gang om året :)

  SvarSlet
 28. Her også en forsinket Fødselsdagshilsen fra mig :)
  Tillykke, Tillykke, Tillykke!!

  SvarSlet
 29. Forsinket tillykke med fødselsdagen. Det lyder til, at det var en rigtig god én af slagsen, trods din "modstand" mod denne dag...

  Hvor er de fantastisk søde, de små killinger ;-)

  SvarSlet
 30. Tillykke med fødselsdagen, skønt at læse, at det blev en dejlig dag.

  Og superdejligt at du har lidt brænde i hus, det skal vi også snart i gang med.

  Mange hilsener Hanne.

  SvarSlet