30 januar 2014

Den hvide torsdag

 

Jeg har en hvid torsdag. Den farve har vist sig for mig flere steder, så det må være tegn på at, om ikke andet så er det en farve, der er vældig trendy i dag HA!

 

Er ikke sikker på, om jeg nogensinde har set en hvid udgave af erantis, men der står altså sådan nogle nede i haven under kastanjen:

IMG_3206IMG_3208

 

 

Indendøre har jeg også hvide pletter :

IMG_3225

 

Jeg tog tilfældigvis et hvidt sjal på, da jeg gik tur:

IMG_3261

 

Mindre tilfældigt er det, at jeg er noget nær hvidhåret efterhånden. I efteråret fik jeg det farvet, og det har været fint og sjovt at se mig selv som i gamle dage, men så er det også det. Jeg har ikke råd og lyst til at farve forever og i evig fremtid. Jeg kan omvendt konstatere, at jeg siden sommer har tabt rigtig meget hår og at det jeg har, er mere hvidt end gråt og at det har bredt sig. Føler mig sikker på, at stress og alt for mange tanker er årsagen til det. Lige nu kan man heldigvis ikke se hårtabet så tydeligt, for jeg fik for nogle måneder siden foræret en tur til frisør. Efter min konstante forfængelige hylen over, at være blevet så forbandet tyndhåret fik giver nok, og gav mig extensions. Jeg har virkelig elsket at have hår der batter igen, men også det får jo en ende, så inden længe kommer den ægte og virkelige Henriette frem i lyset. Og ve I hva…  Hende er jeg bare ikke tilfreds med, jeg er kun en forfængelig og tåbelig overmidtilivet kone, som ikke kan forholde sig til at livet og tiden har tæret, og bare vent og se.. I vil opdage at jeg har ret. Jeg er mere nedslidt at se på, end det virker til på de billeder jeg smider på her.

IMG_3265

 

 

Nå, men det var vist da ikke lige det jeg ville have fortalt. Jeg kommer altid til at være alt for ærlig, men ok.. det ved I heldigvis godt. Næste hvide er sneen i haven. I den listede en ukendt kat sig frem med blikket skarpt rettet mod mine fugle ved foderbrættet. IMG_8043

 

Her ser den lidt bister ud, men i virkeligheden sad den bare og pev noget så ynkeligt. Ikke fordi jeg synes om, at den spiser mine fugle, men HVIS den altså vil ha fugl til frokost, så nytter det da ikke noget bare at sidde og glo. Vel.. ?

IMG_8044IMG_8049IMG_8051IMG_8054

IMG_8012IMG_8018

 

Næhh den fremmede mis burde nok gøre som sin artfælle, og fange sig en mus:

IMG_3210

DET er da en kat der kan bruges til noget HA!

13 kommentarer:

 1. Det er en vintergæk der gemmer sig under sneen. Det kan man se på bladene.

  SvarSlet
 2. Jeg kan ikke tro, det er en hvid erentis? Men jeg må vel tro dig på dit ord. Hvis det er Henriette, så kan du godt vinke farvel til din dårlige økonomi. Du skal bare opformere den erentis og ellers holde den tæt ind til kroppen indtil salg af (meget dyre) små nye planter. Det vil være en stor sjældenhed, tror jeg.
  Nåe, det var derfor. Jeg havde lige konstateret,at jeg HAR temmeligt tyndt hår, der ikke rigtig gror i længden, da jeg så billede af dig med kraftig hestehale på skulderen, og senere nye billeder af stort, langt hår. Hold da op, hvor hendes hår da gror, tænkte jeg, hun er da vist i bedre stand, end hun siger. Og nu har du så afsløret, hvad det handler om. Extensions!, det kender jeg ikke nogen, som vil give mig, så jeg må nok leve med mit tynde hår. Og for at drille, må det være ,bliver jeg ikke hvid/grå håret, det ville jeg ellers gerne, da jeg synes, det er ret flot.
  Rødkælken er noget af det sødeste med sine sytrådetynde ben bl a. Den vil helst have havregryn at spise på jorden. Solsikkekerner klarer den ikke.
  Nå,nu kan jeg se, at en anden skriver, at din hvide erentis er en vintergæk, det var ærgerligt.
  Hilsen fra Mette.

  SvarSlet
 3. Fyha, Henriette - kunne du ikke holde sneen ovre hos dig, i stedet for at sende den her til Fyn?
  Jeg HADER sne og kulde :@ grr.

  Knus Pi@

  SvarSlet
 4. Jeg er da helt misundelig på den flotte hvide farve du får i håret..;-)
  Jeg har altid været meget lyshåret, da det blev lidt mørkere det ældre jeg blev fik jeg lyse striber i.
  Det har jeg så ikke gjort de sidste 2 år, men ikke mange grå hår at se..kun lidt der minder om lyse striber hist og pist.
  Det ligger til familien..min mormor blev ført gråhåret da hun var 80 år.
  At håret blivere tyndere med alderen er jo naturlig..det har jeg også blevet..men man må jo være glad for det man har nu jeg er blevet folkepensionist..;-)

  Du bliver jo bare en flot blondine når det grå/hvide har vokset ud..:-)
  Overgangen er svær dog.

  Fortsat god hvid dag..knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 5. Søde du....hvis det er nogen "trøst", så er jeg nok lige så gråhåret/hvidhåret som dig :)

  Er enig med den første kommentar; det er altså vintergækker, erantis har helt anderledes blade :)

  Knus

  SvarSlet
 6. Ikke noget med at genere gråt/hvidt hår. Jeg er rigtig glad for mit!
  Skønne fuglebilleder.

  SvarSlet
 7. Åh ja, da jeg var sidst i fyrrene farvede jeg også mit hår. Det blev tyndere og tørt og da jeg fyldte 50 besluttede jeg at slutte. Nu er det hvidt/gråt, men til gengæld sundt og stærkt. Nu er det sjovt at finde tøj, i andet end gyldne farver, der klæder mig.

  SvarSlet
 8. Ved du hvad Henriette, der findes mennesker der betaler for at blive mere hvid end gråhåret. Der sparer du en masse penge og bliver smart!
  Jeg havde en kollega der fødte et par år efter jeg fik yngste. hun var gråhåret, da hun blev mor og jeg vil tro hun er lidt yngre end os (dog 40+ nu).
  Jeg er ved at gråne nu, langsomt, men syntes det er træls, når ens yngste kun er 7 år, men min mor begyndte sin grå tur allerede som 28 årig, så jeg er sluppet billigt :0)
  Rigtig god weekend og husk at se til din hvide blomst, så du kan finde ud af hvad det er for en :0)
  Knus

  SvarSlet
 9. Ellers flotte vinterbilleder du har fået taget. Kan godt være det er koldt udenfor, men det er nu flot med lidt sne :-)

  SvarSlet
 10. Hmm det er vist ikke erantis du har? Jeg er sikker på det er vintergækker - de skyder op over det hele. Mon det er anemone du tænker på?
  Flotte vinter billeder i øvrigt :D

  SvarSlet
 11. For en halv snes år siden var jeg parat til at betale frisøren for at lave mig en hvid tot i tindingen, sådan en, som hun lige havde lavet på en anden kunde, som så så smart ud. ,Er du tosset!, var hendes reaktion. 'Vi skal da bare vende dit hår, så du får skilning i den anden side. Så kommer den tot frem, som du har helt naturligt.' Tænk! Det havde jeg slet ikke selv opdaget.
  Den tot pyntede ærligt talt på mit dengang musegrå hår, og hvad der var og er endnu bedre er, at den sidder på samme sted, som min mor og før hende min elskede mormor havde en af samme slags. Desværre har min datter ikke arvet den - til hendes store ærgrelse. Hun bliver grå i toppen lige som du bliver hvid.
  Leve forfængeligheden og
  god week-end
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 12. Hmm, Henriette. Havde egentlig bestemt jeg ikke ville kommentere din hårfarve, da jeg ved hvor svært det er med det der hår. Begyndte selv at blive gråhåret som 18-årig, men dengang blev det bare farvet (og har siden været alt fra paprikarød til auberginefarvet, lysnet til helt blond, haft striber osv) i dag er det bare gråt og jeg er ikke 50 endnu :) Glæd dig, som jeg, over at det er moderne nogen mennesker BETALER for at blive gråhåret :) Tag det som det kommer, og glæd dig til hvor lyst og fint det er til sommer.
  Pas godt på dig selv.
  Knus

  SvarSlet
 13. Tak alle sammen fordi I taler varmt for det grå :-) Jeg indrømmer jo blankt at jeg har svært ved at forholde mig til min egen alder, men jeg ved jo også at det handler meget om mine mange år i sygdomsgreb. Jeg har et helt tiår, der nærmest forsvandt mellem hænderne på mig, og jeg forstår det stadig ikke! Synes jeg har mistet noget, og ved der er meget jeg har glemt. Tid der er helt forsvundet fra min erindring og år jeg ikke husker at have levet. Jeg er ganske enkelt ikke parat til at være der hvor jeg er... Jeg når vel derhen en dag. Til min egen alder.. jeg ku jo begynde med igen bare at være gråhvid håret :-)) I får kæmpe knus gør I.

  Kh Henriette

  SvarSlet