29 januar 2014

På langs og ikke helt varmet op

Idag er jeg søreme lidt sløj. Småfryser og har ondt i bolden, trods rigelig varme i stuerne. Derfor har jeg opgivet al tanke om praktikaliteter, og ligger pakket ind på sofaen, med en historie i ørene. I sådan en situation kan det virkelig ærgre mig, at jeg kun er lille mig her, for flere lidelsesfæller fra min digitale bekendtskabskreds, fremviser billeder af varm kakao og rigeligt flødeskum...           Det vil jeg da også ha!                                                             
Nå, men jeg får da hæklet lystigt. Har hægtet mig på en gruppe der hækler et særligt projekt, og så snart jeg er på computeren igen, skal jeg nok informere og linke løs..                                            
 Grønt er godt for øjnene :-).                                  

9 kommentarer:

 1. Uha, ikke godt.. Det lyder desværre som der er flere syge rundt omkring - det kan vi ikke lide.
  Dejlige farver du leger med -jeg strikker mørkegråt og noget der driller, men nu skal den altså være færdig, den poncho.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha ja, en poncho er næsten ikke til at undvære lige nu, men mørke farver ER svære at ha med at gøre for tiden. Man får ondt i øjnene af at sidde med det synes jeg :-)

   Slet
 2. Hvis du putter dig under det lækre og varme patchworktæppe, som jeg syede til dig, får du varmen hurtigt :-) Med garanti .... knus fra Odense der ønsker en rigtig god bedring

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ved jeg godt, men ve du hva.. jeg nænner sgu ikke at bruge det! Jeg har det liggende til pynt ovenpå min dyne i sengen, fordi jeg er bange for at slide på det. Jeg tror nu at at jeg vil hente det ned i sofaen og så overgive mig, selvom jeg synes det er så svært at begynde at bruge det. TÆNK hvis jeg kom til at spilde kaffen på det. Er sådan en klovn nemlig :)

   Tak og knus og jeg har det bedre i dag heldigvis

   Slet
  2. Kæreste Henriette :-)
   Mange nænner ikke at bruge det fine patchwork - men det er nu brugskunst og det skal bruges - og det kan sagtens tåle det. Det kan jo vaskes i maskinen på 40 grader og hængetørre, hvis du skulle være uheldig at spilde kaffen :-) Kram fra Helle

   Slet
 3. Sig mig....er det syren grene der er sprunget ud ????
  God bedring :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg aner det faktisk ikke?? Jeg har bare snuppet dem med ind, fordi knopperne var så store der lige inden vi fik frost. Selvom de gule grene er ved at visne nu, får disse her lov at stå, fordi de bare vokser så lystigt :-)

   Slet
 4. Rigtig god bedring til dig, håber du snart får det bedre. Jeg er også gået om bord i reste kurven og hækle lapper til årets tæppe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ;-) Har det heldigvis bedre i dag. Det er skønt at du også hækler, man bliver så glad af det ik.. God fornøjelse med det og kh

   Slet