28 januar 2014

‘nuf said..

 

 

 

1170693_10152343594868054_984869912_n

Med kærlig hilsen og varme tanker til Lisbeth, og alle I andre oppe i det høje og kolde nord. Hernede sydpå er der da sne jov jov, men vinteren viser sig stadig mest i form af sindssyge frostgrader, som blandt andet betyder minus koldt vandt i køkken, og vandleg i haven..

 

IMG_3141IMG_3150IMG_3151

Det skulle have været en islygte med blomster i, men aehm.. noget gik ikke helt som planlagt, og nu gider jeg ikke stå med det indendøre for at tø op igen.

 

 

Sådan kan det gå. Noget er sjovt, andet er ikke. Det sjove er blandt andet mit hækleflip og den strikkede sommertop, som er blevet virkelig sød.

IMG_3162IMG_3165IMG_3168

 

 

Mindre morsomt er det, at jeg IKKE i denne omgang heller bliver opereret! Af grunde jeg simpelthen ikke orker at komme ind på her, må jeg til sjælland inden for den næste mdr, og der skal jeg jo bruge begge hænder til at styre bilen, så jeg må bøje nakken og aflyse/udskyde endnu engang.   DET griner jeg sgu ikke meget af. I det hele taget gik det op for mig i aftes, at jeg faktisk ikke går rundt og ler eller smiler særligt ofte. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft grineflip, men I aftes.. der fik jeg smil på læben. To friske unge og modige herrer, deltog i forsøg og gennemgik en simuleret fødsel. Og det var totalt morsomt. Og befriende dejligt at grine.

 

I går var jeg tidligt på færde, og i Maribo allerede kl halv elleve..

IMG_3143

 

 

… i dag bliver jeg her:

IMG_3153

3 kommentarer:

 1. Hej Henriette....Håber at du kan holde varmen på øen :-) Tak for det fine billede af din fnuglette sommersag .....Jeg kan se at du har taget ud nederst på blusen. Hvordan har du gjort......Hvad GJORDE du så med ærmerne....tog du slet ikke ind ? De sidder jo rigtig pænt til. IGEN har du gjort at smukt stykke arbejde. Du skulle få dig en lille netbutik med salg af dit skønne strik :-)

  SvarSlet
 2. God hygge! Det gør ikke noget at der ikke blev en islygte ud af det - kan du ikke nøjes med et lys indendøre? Hilsener fra Vejby :)

  SvarSlet
 3. Tak for hilsenen det luner..:-)
  ja sneen ligger så tungt på taget til stalden at tagrender skal skiftes ud. De er helt snoet og drejet.
  Din sommertop blev da flot så forstår du godt vil strikke en til..:-)
  Det er da ikke godt at du var nødt til at udsætte operationen?
  Håber da at du får en hurtig tid igen efter at du har været afsted.
  Jeg synes da at den islygte så lovende ud..hvad gik galt?

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet